Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

VL45 Radiohus Pendel, 175 mm

3 700 krREK4 625 kr
VL45 Radiohus pendel från Louis Poulsen med en klassisk, handgjord design och ett exklusivt uttryck perfekt för placering ovanför köksbord, köksöar, i konferensrum och på kontor.
Leveranstid:  3-4 veckor
Finns varan i butik?

VL45 Radiohuspendel

3 700 kr

10-35 % rabatt på belysning

Hitta din nästa lysande designikon hos oss på Rum21. Oavsett om du gillar sprudlande färger eller neutrala kulörer har vi en lampa för dig och ditt hem. Fram till och med den 2/10 erbjuder vi 10-35 % rabatt på lampor från ikoniska varumärken.

Till erbjudandet
Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

VL45 Radiohus pendel från Louis Poulsen med en klassisk, handgjord design och ett exklusivt uttryck perfekt för placering ovanför köksbord, köksöar, i konferensrum och på kontor. Den har en oval, 3-lager lampskärm i munblåst opalglas och ett upphäng i mässing. Med tiden får produkten en vacker patina. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma.

Originaldesign från 1940-talet. Design av Vilhelm Lauritzen.

Bra att veta om VL45 Radiohus pendel


- VL45 Radiohus uppskattas för den tidlösa designen.
- VL45 Radiohus är också omtyckt för det nedåtriktade ljuset.
- Pendeln finns i olika storlekar.
- Ljuskälla ingår inte.


Prishistorik

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan kampanjen började är 3931 kr

Egenskaper

Om varumärket
Louis Poulsen är ett danskt belysningsföretag som fokuserar på funktion och design. År 1874 grundades företaget av Ludvig Poulsen och har i över 70 år varit verksamma på marknaden. Under tidens gång har de haft samarbeten med kända formgivare som bland annat Arne Jacobsen, Poul Henningsen och Louis Campbell. Visionen i företaget är enkelhet med snygg design. I deras sortiment finns vägg-, golv-, bords- och taklampor.
Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer