October Offers: Upp till 50% rabatt >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_258180Wonder Modul Mittsektion PG5, Karakorum 001 FChttps://www.rum21.se/wonder-pg5-karakorum-001-fc?selectedPartNo=237280https://az666937.vo.msecnd.net/67/2d56259a-53d1-4aa5-b344-c49c69243915OutOfStock19588SEK/mobler/mobler/soffor/mobler/soffor/horn-divansofforGubiWonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. <br /><br />De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.<br /><br />Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.<br /><br />Med fast klädsel.<br /><br /><br /> <p><strong>Skötselråd:</strong></p> <p>Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.<br /><br />Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt.<br /><br /></p> <p><em>Använde inte följande produkter för stoppningen:</em></p> <ul> <li>Outspädda rengöringsvätskor</li> <li>Blekmedel</li> <li>Ammoniak</li> <li>Tvål för hårda ytor</li> </ul> <p>För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.<br />För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare.</p>23045CAMPAIGN
Shop/Möbler/ Soffor/ Hörnsoffor & Divansoffor
Nyhet!
-15%
1 / 1
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Wonder Modul Mittsektion PG5, Karakorum 001 FC

19 588 kr23 045 kr
Wonder soffmoduler från Gubi låter dig kombinera en soffa som passar just dig och ditt hem. Med fast klädsel.
Leveranstid:  8-10 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Collector
Fri frakt!

Produktinformation

Wonder soffa formgiven av designstudion Space Copenhagen för Gubi ger dig friheten att upptäcka olika soffkombinationer med modulära delar. Designen är en kontemporär tolkning av 1970-talets loungemöbler i en elegant och enkel formgivning. Skräddarsy din soffa precis som du vill med de olika modulerna eller välj en färdigarrangerad modulkombination. Med kopplingsbeslag fäster du enkelt de olika modulerna med varandra. 

De fylliga kuddarna är mjukt vikta över de ryggstödets raka linjer, fiffigt fästa med dolda magneter. Detta gör att mötet mellan front och rygg mjuknar, vilket skapar en avslappnad, sofistikerad och bekväm look där överdådig lekfullhet får möta måttad enkelhet.

Wonder är en perfekt stor soffa som är skön att sjunka ned i för en lugn stund utan att du hamnar i helt horisontalt läge. Det funktionella ryggstödet ger ergonomiskt stöd för skön sittning även under långa stunder.

Med fast klädsel.


Skötselråd:

Försök att först borsta bort smuts från ytan. Om det inte är nog, dammsug den smutsiga ytan. Behöver soffklädseln rengöras mer än så rekommenderas fläckborttagning. Undvik flammighet genom att gnugga i cirklar, in mot smutsen. Undvik fläckar genom att snabbt få bort smutsen med absorberande hushållspapper och rengör sedan med vatten och flytande, färglöst tvättmedel.

Rengöringen av soffan bör alltid vara försiktig och helst testas på ett "osynligt" ställe av soffans klädsel innan du provar att rengöra på riktigt.

Använde inte följande produkter för stoppningen:

  • Outspädda rengöringsvätskor
  • Blekmedel
  • Ammoniak
  • Tvål för hårda ytor

För vidare skötselråd rekommenderas att följa information om det specifika textilien.
För tvättråd - följ alltid rekommendationerna från tygåterförsäljare.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
GUBI är ett danskt designföretag som grundades 1967 av föräldrarna till Jacob Gubi Olsen, som idag driver företaget. GUBI har en vision om att skapa tidlös design med estetik, innovation, funktionalitet och kvalitet som ledord. De vill alltid ligga i framkant för modern design som stimulerar sinnena, är vackra och funktionella. GUBI har skapat flera moderna designklassiker i samarbete med kända formgivare som Greta Grossman och GamFratesi.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se