Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Kartell - logo - Rum21Kartell - logo - Rum21

A.I. Light Pall 45 cm, Vit

2 175 kr
A.I. Light pall från Kartell med en klassisk design med återvunna material för maximal hållbarhet och en optimal tillverkningsprocess med en återanvändningsbar gjutform för ett grönare tänk.
Leveranstid:  3-4 veckor
Finns varan i butik?

A.I. Light Pall

2 175 kr

Fri frakt över 599kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

A.I. Light pall från Kartell med en klassisk design med återvunna material för maximal hållbarhet och en optimal tillverkningsprocess med en återanvändningsbar gjutform för ett grönare tänk. Denna produkt kan användas inomhus och utomhus. Ett måste för den designintresserade.

Design av Philippe Starck. Originaldesign från år 2022.

Bra att veta om A.I. Light pall


- A.I. Light uppskattas för den hållbara designen.
- A.I. Light är också omtyckt för mångsidigheten.
- Pallen finns i olika storlekar.
- Pallen finns i olika färgval.
- Ingår i serien A.I..


Egenskaper

Om varumärket
Kartell är ett italienskt världsledande företag som säljer möbler, inredningsdetaljer och belysning. De producerar alla sina möbler i plast vilket gör de användbara både inom- och utomhus. Kartell har blivit en symbol för italiensk design. Tillsammans med erkända designers och formgivare som Anna Castelli Ferrieri, Philippe Starck och Ferruccio Laviani, tillverkar Kartell produkter av högsta kvalitet. Deras produkter kan du med lätthet se över hela världen och känna igen. Kartells produkter är kända för att vara färgrika, unika i deras form, enkla att använda och hållbara.
Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer