Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Philippe Starck

Kartell
Philippe Starck föddes 1949 i Paris, Frankrike. Philippe är en värdsledande fransk designer som gjort flera kända möbler och belysningsarmaturer för erkända varumärken som Flos och Kartell. Några av hans kanske mest kända verk är förvaringsenheten Componibili, bordslampan Miss K och stolsserien Ghost.
Visar 95 produkter
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Multi
Orange
Transparent
Vit
Gul
Pris
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
FlosI webblager
Romeo Moon S2 Taklampa, Glas
6 926 kr
FlosI webblager
Miss K T Bordslampa, Silver
3 853 kr
FlosI webblager
In Vitro Unplugged Bordslampa, Vit
6 475 kr
A++

InnehållMöbler och belysning med stilren design

Philippe Starck är en fransk erkänd designer, föddes 1949 i Paris. Philippe hade tidigt ett intresse för att teckna, mycket var tack vare att hans pappa var flygplansinstruktör, så han var omgiven av teckningar av flygplan. Han växte upp med visionen att skapa uppfinningar var en plikt vilket gjorde att han följde sin pappas fotspår och fortsatte teckna. Det var på 1970-talet som han blev erbjuden ett jobb som chef över AD-avdelningen på Pierre Cardins förlag. Efter detta designade han ett flertal produkter för nattklubbar och andra offentliga miljöer. Strax efter startade han sitt egna företag Starck product och har efter detta bara fortsatt och leverera inovativa designmöbler.

Philippe Stack har idag skapat omkring 10 000 produkter, för flera kända varumärken som Flos & Kartell. Hans vision är att skapa produkter för att underlätta och förbättra livet för så många människor som möjligt. Som han själv säger: "No one has to be a genius, but everyone has to participate.”