product
69462AJ Eklipta Vägglamp/Taklampa 22 cm, Vit Opalhttps://www.rum21.se/aj-eklipta-vagglamp-taklampa-22-cm-vit-opalhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/294b8b91-3d71-4bb7-abbe-530530bba476InStock2965SEK/belysning/belysning/lamporLouis PoulsenAJ Eklipta vägglampa från Louis Poulsen är designad av Arne Jacobsen. Lampan designades 1956 för rådhuset i Rödovre i Danmark och är en av Arne Jacobsens mest kända lampor. Den munblåsta glasskärmen i tre lager med en opal kärna har en klar kant som ger armaturen en klar avgränsning. Passar bra i hallen eller i vardagsrummet.<br /><br /><strong>Värt att tänka på vid val av ljuskälla<br /></strong> <ul> <li>Hur mycket ljus vill du ha</li> <li>Vilken sockel</li> <li>Färgtemperatur</li> <li>Dimbar eller ej</li> <li>Klar- eller opalglas. Opalglas gör t ex att PH5 och PH50 får en jämnare ljusspridning samt att man undviker skuggor på armaturerna med glasskärm.</li> <li>Energieffektiviteten, ljuskällorna klassificeras från A++ till E, där A++ är mest energieffektiva. LED är mest energieffektiva.</li> </ul>3295

AJ Eklipta Vägglamp/Taklampa 22 cm, Vit Opal

2 965 kr3 295 kr
I lager: Skickas omgående (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

AJ Eklipta vägglampa från Louis Poulsen är designad av Arne Jacobsen. Lampan designades 1956 för rådhuset i Rödovre i Danmark och är en av Arne Jacobsens mest kända lampor. Den munblåsta glasskärmen i tre lager med en opal kärna har en klar kant som ger armaturen en klar avgränsning. Passar bra i hallen eller i vardagsrummet.

Värt att tänka på vid val av ljuskälla
  • Hur mycket ljus vill du ha
  • Vilken sockel
  • Färgtemperatur
  • Dimbar eller ej
  • Klar- eller opalglas. Opalglas gör t ex att PH5 och PH50 får en jämnare ljusspridning samt att man undviker skuggor på armaturerna med glasskärm.
  • Energieffektiviteten, ljuskällorna klassificeras från A++ till E, där A++ är mest energieffektiva. LED är mest energieffektiva.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.