Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Avia Ljuskrona 140 cm, Svart

Avia Ljuskrona 140 cm, Svart

33 790 kr
Avia ljuskrona från SLAMP är en fängslande armatur som kombinerar konstnärlighet och funktionalitet på ett smidigt sätt. Med sin unika design ger ljuskronan en touch av elegans och sofistikering till varje rum.
Leveranstid:  4-6 veckor
Finns varan i butik?

Avia Ljuskrona

33 790 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Femtio olika Cristalflex®-skikt omger den centrala ljuskällan i en perfekt konstruktion och förvandlar ljuset till en skulptur. Den innovativa användningen av material i ljuskronan är ett bevis på SLAMPs engagemang för att flytta fram gränserna inom belysningsdesign. Materialet är lätt, hållbart och erbjuder exceptionell ljusspridning, vilket resulterar i ett inbjudande sken som fyller rummet med atmosfär och lugn. Ljuskronan är inte bara visuellt fantastisk, utan även mycket funktionell. Den ger riklig belysning, vilket gör den till ett idealiskt val för bostäder och kommersiella utrymmen. Oavsett om den installeras i en storslagen foajé, en matsal eller ett elegant kontor, väcker den uppmärksamhet och skapar en slående fokuspunkt.

SLAMP, som är känt för sin innovativa inställning till ljusdesign, har återigen levererat ett mästerverk med Avia ljuskrona. Den kombinerar konstnärlighet, hantverk och funktionalitet för att skapa en unik armatur. Oavsett om du vill lägga till en touch av lyx i ditt hem eller höja stämningen i ett kommersiellt utrymme är Avia ett val som inte kommer att göra dig besviken.

Tillverkad i Italien. Design av Zaha Hadid.

Bra att veta om Avia ljuskrona


- Igenkännbar, unik design.
- Lättviktig lyx.
- Dammfri, antistatisk behandling.
- Utan lim eller skruvar.
- UV- och värmebeständig.
- Tillverkad i Italien.
- Design av Zaha Hadid.
- Ljuskälla ingår inte.
- För mer information ladda ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
SLAMP är ett italienskt lampvarumärke som grundades 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombination av banbrytande teknik och konstnärlig design har de skapat unika och inspirerande lampor. Företaget har vunnit internationella priser och blivit omtyckt av designers och designälskare världen över. Huvudkontoret och produktionen är baserade i Rom.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer