Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

SLAMPSLAMP
SLAMP är ett italienskt lampvarumärke som grundades 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombination av banbrytande teknik och konstnärlig design har de skapat unika och inspirerande lampor. Företaget har vunnit internationella priser och blivit omtyckt av designers och designälskare världen över. Huvudkontoret och produktionen är baserade i Rom.
Visar 112 produkter
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Multi
Orange
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
59 900 kr
Höjd
50 cm
100 cm
150 cm
Längd
40 cm
50 cm
60 cm
70 cm
Bredd
50 cm
100 cm
150 cm
SLAMPI webblager
Clizia Mama Non Mama Vägg-/Taklampa 32 cm, Vit
2 993 kr
SLAMPBeställningsvara
La Lollo Ljuskrona Medium, Vit
8 990 kr

InnehållSLAMP - Innovativ design och kreativitet från Italien

SLAMP är ett välrenommerat belysningsvarumärke som har gjort sig känt för sin innovativa design och kreativitet. Sedan sin grundande år 1994 av Roberto Ziliani i Rom, Italien, har SLAMP kontinuerligt banat väg inom belysningsindustrin genom att skapa unika och inspirerande lampor.

En av de framstående egenskaperna hos SLAMP är deras förmåga att kombinera banbrytande teknik med konstnärlig design. Genom att använda moderna material och experimentera med former och strukturer skapar de belysningsprodukter som går bortom de konventionella normerna. Deras lampor blir konstverk i sig och ger rummet ett uttrycksfullt och fascinerande ljus.

SLAMP har ett starkt engagemang för kreativitet och konstnärlighet. De samarbetar ofta med framstående designers och konstnärer för att skapa spännande och unika lampkollektioner. Genom dessa samarbeten har de lyckats skapa en mångfald av stilar och uttryck inom sitt sortiment. Oavsett om det är modern minimalism, romantisk elegans eller futuristiskt djärva design, erbjuder SLAMP en bred variation för att tilltala olika smaker och stilar.

Internationell framgång och erkännande

SLAMP har inte bara fått erkännande inom belysningsindustrin, utan även inom designvärlden i stort. Deras banbrytande och estetiskt tilltalande lampor har vunnit flera prestigefyllda priser och utmärkelser över hela världen. Deras skapelser har blivit kända för sin förmåga att förena funktionalitet och formgivning på ett unikt sätt.

Varumärket har etablerat sig på den internationella marknaden och deras lampor finns nu i många länder runt om i världen. SLAMP:s närvaro sträcker sig långt utanför Italiens gränser och deras produkter är eftertraktade av både professionella designers och designentusiaster.

SLAMP:s huvudkontor och produktion är fortfarande belägna i Rom, där de fortsätter att driva innovation och skapa inspirerande belysningslösningar. Genom att kombinera avancerad teknik, konstnärlig kreativitet och en passion för design fortsätter SLAMP att sätta standarden för belysningsindustrin och förbli en föregångare inom branschen.