product
variable_117935Beetle Stol Utan Klädsel, Conic Base Svart, 4-Pack, Beigehttps://www.rum21.se/beetle-stol-utan-kladsel-conic-base-svart-4-pack?selectedPartNo=191547https://az666937.vo.msecnd.net/67/f054c3f3-ae6e-4eec-a0b1-ce46ac46ddcbOutOfStock9625SEK/mobler/mobler/stolar-pallar/mobler/stolar/matstolarGubiBeetle stol 4-pack från Gubi, formgiven av GamFratesi. Eleganta och tidlösa stolar inspirerade av skalbaggens anatomi där skandinavisk enkelhet och funktionalitet möter Italiensk exklusiv design. Här är en helt ny version av Beetle stolen som skiljer sig från tidigare eftersom den ej är stoppad utan har en sits och ryggstöd av polypropylen. En okomplicerad och stilren design med ett klassiskt formspråk gör att den lämpar sig i de flesta hem och miljöer, perfekt runt ett bord i köket eller vardagsrummet. Stolarna kommer omonterade.10695

Beetle Stol Utan Klädsel, Conic Base Svart, 4-Pack, Beige

9 625 kr10 695 kr
Beetle stol 4-pack från Gubi, formgiven av GamFratesi. Eleganta och tidlösa stolar inspirerade av skalbaggens anatomi där skandinavisk enkelhet och funktionalitet möter Italiensk exklusiv design.
Leveranstid: 6-8 veckor (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Beetle stol 4-pack från Gubi, formgiven av GamFratesi. Eleganta och tidlösa stolar inspirerade av skalbaggens anatomi där skandinavisk enkelhet och funktionalitet möter Italiensk exklusiv design. Här är en helt ny version av Beetle stolen som skiljer sig från tidigare eftersom den ej är stoppad utan har en sits och ryggstöd av polypropylen. En okomplicerad och stilren design med ett klassiskt formspråk gör att den lämpar sig i de flesta hem och miljöer, perfekt runt ett bord i köket eller vardagsrummet. Stolarna kommer omonterade.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.