Nyheter
Belysning

GamFratesi

GUBISwedeseSkultunaFritz HansenLouis PoulsenHAY
GamFratesi är en designstudio baserad i Köpenhamn, grundad av den danska arkitekten Stine Gam och den italienska arkitekten Enrico Fratesi. Designstudion har skapat möbler och inredningsdetaljer för en rad välkända varumärken, med de tydliga ledorden tradition och förnyelse. Resultatet är ofta en fusion av synsätt och hantverkstraditioner från dansk och italiensk design.
Visar 315 produkter
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Ek
Orange
Rosa
Röd
Vit
Pris
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
59 900 kr
Louis PoulsenI webblager
Yuh Golvlampa, Svart
7 895 kr
Louis PoulsenI webblager
Yuh Vägglampa, Svart
6 370 kr

InnehållGamFratesi - en fusion mellan italiensk och dansk design

GamFratesi är en Köpenhamnsbaserad designstudio grundad 2006, av den danska arkitekten Stine Gam och den italienska arkitekten Enrico Fratesi. GamFratesi finner sin inspiration från en kombination av tradition och förnyelse, och i en experimentellt synsätt vad gäller valet av material och teknik. Visionen är att formge möbler som illustrerar processen och teknikerna som skapade den, och visar upp den ständiga kampen mellan harmoni och disharmoni.

Studion har spunnit vidare på sina olika bakgrunder, med den klassiska danska möbeldesignen och hantverkstraditionen och det italienska intellektuella och konceptuella synsättet. Utifrån denna kulturella kross-kombination skapar GamFratesi möbler som respektfullt reflekterar de olika traditionerna, samtidigt som de bär på underliggande historier, symboler och associationer.

GamFratesi har formgivit möbler och inredningsdetaljer för en rad kända varumärken, så som Gubi, Skultuna, Fredericia och Swedese.

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer