Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Bellevue AJ9 Vägglampa, Svart

2 785 krREK3 425 kr
En klassisk lampa med graciösa linjer i dansk design.
I lager
Finns varan i butik?

Bellevue AJ9 Vägglampa

2 785 kr

Välj rätt ljuskälla

Att välja rätt ljuskälla till din lampa kan vara lika klurigt om inte klurigare än att bestämma sig för vilken typ av lampa som passar i sitt hem. Vi har satt ihop en enkel guide som vägleder dig genom Lumens och Kelvins.

Läs guiden här!
Fri frakt över 599kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Bellevue vägglampa AJ9 från &Tradition, formgiven av Arne Jacobsen. Vägglampans design är helt i stil med den modernistiska och funktionalistiska stil som rådde under Bauhausrörelsen tidigt 20 och 30-tal. Den danska arkitekten och designern Arne Jacobsen hade en försmak för graciösa linjer med enkla former, precis enligt den stil som Bellevue är utformad. Vägglampans övre del är flexibel för rätt ljussättning. Lampan finns i flera olika utföranden och  blir en snygg detalj i hemmet med sin historiska bakgrund. Av- påknapp på textilsladden.

Prishistorik

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan kampanjen började är 2740 kr

Egenskaper

Om varumärket
&Tradition är ett danskt företag vars designfilosofi är att skapa och förvalta design som är gjord för att hålla. Företagets mål är att sammanfoga form och material till modern design, omforma, omdefiniera och återuppfinna material, tekniker och former. Varumärkets sortiment omfattar gårdagens mästare som Arne Jacobsen och Verner Panton och talangerna som kan skapa framtidens klassiker som Hee Welling och Jamie Hayon.
Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer