Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Belysning/Lampor/Golvlampor

Golvlampor

Här har vi samlat alla våra golvlampor. Välj mellan riktiga designklassiker eller andra belysningsfavoriter. Vi har golvlampor från en mängd välkända varumärken som House Doctor, GUBI, HAY, Herstal, Menu, Muuto och många fler.

Visar 483 produkter
Stäng meny
FlosBeställningsvara
IC Lights F1 Golvlampa, Brushed Brass
4 995 kr
Prismatchat

InnehållGolvlampor som gör skillnad

Vi älskar golvlampor! De är så lättmöblerade och man behöver inte bestämma sig permanent vart de skall stå. De är praktiska och enkla att flytta runt och kan förändra utseendet på ett helt rum. Golvlampor kan stå för sig själv eller ihop med ett annat möblemang. Nuförtiden ser man ofta hur stylister använder sig av golvlampor som sänglampor, ståendes på golvet - rent och snyggt. Golvlampor kan ju också användas som läslampor när du sitter i soffan eller till en fristående fåtölj, där du vill ha ett direkt ljus så du enkelt kan läsa. Oavsett vilken typ av golvlampa du letar efter så har vi ett stort sortiment som är värt att undersöka. Vi har en mängd olika modeller, storlekar och färger från en mängd välkända varumärken.

Vårt sortiment av golvlampor

Vilken färg ska man satsa på när man väljer golvlampa? Det finns såklart inget rätt eller fel. Vi har samlat alla våra favoriter under ett tak! Vad sägs om AJ golvlampa som finns i en rad olika färger, Pull golvlampa från Muuto eller den omåttligt populära Grasshopper från Gubi. Trevlig shopping!