Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Golvlampor

Här har vi samlat alla våra golvlampor. Välj mellan riktiga designklassiker eller andra belysningsfavoriter. Vi har golvlampor från en mängd välkända varumärken som House Doctor, GUBI, HAY, Herstal, Menu, Muuto och många fler.

Visar 579 produkter
Aluminium
Beige
Björk
Svart
Blå
Mässing
Brons
Brun
Koppar
Guld
Grön
Grå
Multi
Natur
Nickel
Light Oak
Orange
Rosa
Lila
Röd
Silver
Stål
Transparent
Turkos
Vit
Trä
Gul
Pris
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
59 900 kr
Louis PoulsenI webblager
Kampanj
PH 80 Golvlampa Utan Dimmer, Vit Opal Akryl / Krom
10 480 krREK13 100 kr
By RydénsI webblager
Kampanj
Leola Golvlampa H150 cm, Rökgrå
2 822 krREK4 149 kr

InnehållGolvlampor som gör skillnad

Vi älskar golvlampor! De är så lättmöblerade och man behöver inte bestämma sig permanent vart de skall stå. De är praktiska och enkla att flytta runt och kan förändra utseendet på ett helt rum. Golvlampor kan stå för sig själv eller ihop med ett annat möblemang. Nuförtiden ser man ofta hur stylister använder sig av golvlampor som sänglampor, ståendes på golvet - rent och snyggt. Golvlampor kan ju också användas som läslampor när du sitter i soffan eller till en fristående fåtölj, där du vill ha ett direkt ljus så du enkelt kan läsa. Oavsett vilken typ av golvlampa du letar efter så har vi ett stort sortiment som är värt att undersöka. Vi har en mängd olika modeller, storlekar och färger från en mängd välkända varumärken.

Vårt sortiment av golvlampor

Vilken färg ska man satsa på när man väljer golvlampa? Det finns såklart inget rätt eller fel. Vi har samlat alla våra favoriter under ett tak! Vad sägs om AJ golvlampa som finns i en rad olika färger, Pull golvlampa från Muuto eller den omåttligt populära Grasshopper från Gubi. Trevlig shopping!