Nyheter
Belysning
Bernard Lounge Stol, Vattenbaserad Lackad Ek/Raw Canvas

Bernard Lounge Stol, Vattenbaserad Lackad Ek/Raw Canvas

18 799 kr
En bekväm stol i en stilren design och hög kvalitet.
I lager
Finns varan i butik?

Bernard Lounge Stol

18 799 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Bernard Loungestol designad av Shane Schneck för Hay är en bekväm stol med ett stilrent formspråk.
Basen är gjord av massiv ek och armstöden av formgjuten plywood. Sitsen går att få antingen i naturfärgat eller svart läder (2-2,5 mm tjockt) eller i canvas som man lätt drar på stommen.
Tänk på att läder ändrar färg med tiden och får sin egen patina vilket gör varje stol unik. Stolen är av hög kvalitet och fungerar även bra att använda i offentliga miljöer. Finns i flera olika utföranden.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
HAY grundades år 2002 av Rolf och Mette Hay. Varumärket grundades ur en ambition att skapa möbler för en modern livsstil, genom en sofistikerad och hållbar produktion. Paret Hay ville lyfta statusen för dansk möbeldesign till det den en gång varit under sin storhetstid på 1950- och 1960-talet, fast med ett sammanhang som passar i det moderna samhället. Idag samarbetar HAY med nya talanger och etablerade formgivare med ett fokus: att skapa design med god kvalitet, till ett bra pris.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer