Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Varumärken/

HAY

HAYHAY
HAY grundades år 2002 av Rolf och Mette Hay. Varumärket grundades ur en ambition att skapa möbler för en modern livsstil, genom en sofistikerad och hållbar produktion. Paret Hay ville lyfta statusen för dansk möbeldesign till det den en gång varit under sin storhetstid på 1950- och 1960-talet, fast med ett sammanhang som passar i det moderna samhället. Idag samarbetar HAY med nya talanger och etablerade formgivare med ett fokus: att skapa design med god kvalitet, till ett bra pris.
Visar 1219 produkter
Stäng meny
HayI webblager
Kampanj
-12%
Loop Stand Wardrobe Klädhängare, Svart
2 660 krJämf. pris3 025 kr
About a Chair
About a Chair

About a Chair är en av HAYs mest mångsidiga möbelserier. Genom att kombinera olika underreden, färger, material och klädslar kan utseendet varieras i oändlighet, utan att kompromissa på grunddesignen. Allt startade med en stol, men idag består serien även av soffor, bord, fåtöljer och barstolar.

InnehållHAY - modern och sofistikerad design

HAY grundades år 2002 av Rolf och Mette Hay, ur en tanke att skapa möbler för en modern livsstil och en sofistikerad produktion – en ambition som varumärket strävar efter än idag. Paret Hay ville uppmuntra dansk möbeldesign att återgå till den innovativa storhet den hade under 1950- och 1960-talet, men i ett sammanhang som passar i nuet. Det blev ett koncept som snabbt blev populärt över hela världen.

HAY samarbetar med formgivare, såväl nya talanger som etablerade designers och håller fokus på att göra bra design tillgänglig för så många som möjligt; att skapa designmöbler med god kvalitet, till ett bra pris.

I formgivningsprocessen inspireras man av arkitektoniska strukturer, moderna tekniker och nya spännande material för att ta fram produkter som har ett stort värde för användaren.

Sortimentet, som till en början endast bestod av möbler, utökades för några år sedan med accessoarer och textilier för det moderna hemmet. Här hittar vi prydnadskuddar, plädar, sovrumstextilier och märkets populära galgar av stål. Varumärkets senaste tillskott är en köksserie med handplockade köksverktyg och tillbehör för vardagens bestyr.