Nyheter
Belysning
Brickbord 60x60 cm, Varmgrå
icon/arCreated with Sketch.
Klicka på AR-symbolen och provmöblera hemma! Så gör du

Brickbord 60x60 cm, Varmgrå

2 422 krREK2 849 kr
Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem.
Leveranstid:  3-4 veckor
Finns varan i butik?

Brickbord 60x60 cm

2 422 kr

Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet till och med 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformation

Tray Table bord från HAY. Ett kantigt och rakt bord som är lättplacerat och som passar in i många typer av hem. Bordet har många användningsområden och fungerar som soffbord likväl som sängbord eller sidobord. Tray Table finns i olika storlekar som passar perfekt ihop. Tillsammans skapar de nivåskillnader och ger konstrast i inredningen. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och brickan är avtagbar. Snyggt, enkelt och modernt!

Prishistorik

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan kampanjen började är 2278 kr

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
HAY grundades år 2002 av Rolf och Mette Hay. Varumärket grundades ur en ambition att skapa möbler för en modern livsstil, genom en sofistikerad och hållbar produktion. Paret Hay ville lyfta statusen för dansk möbeldesign till det den en gång varit under sin storhetstid på 1950- och 1960-talet, fast med ett sammanhang som passar i det moderna samhället. Idag samarbetar HAY med nya talanger och etablerade formgivare med ett fokus: att skapa design med god kvalitet, till ett bra pris.
Belysning Möbler Jul Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer