Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Brutus Soffbord 60x60 cm, Benvit
101 copenhagen - inredning101 copenhagen - inredning

Brutus Soffbord 60x60 cm, Benvit

6 595 kr
Brutus är ett soffbord från 101 Copenhagen med en unik Brutalist-inspirerad design, perfekt för alla moderna vardagsrum.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Brutus Soffbord 60x60 cm

6 595 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Vi introducerar Brutus soffbord, från den omtalade 101 Copenhagen. En bragd av innovativ design inspirerad av den brutalistiska arkitekturen från mitten av 1900-talet! Det är perfekt för dem som tycker om att uttrycka sin unika personlighet och stil genom moderna designföremål. Varje bord är perfekt handmålat och har en speciell touch med en texturerad yta som du inte kan låta bli att beundra och älska. Brutus är tillverkat av lätt fiberbetong och är inte bara vackert, det är också lätt att flytta runt och det förändrar verkligen spelplanen. Brutus är mästerligt balanserad och blandar skarpa arkitektoniska linjer med mjukare kurvor, vilket skapar en unik men ändå slående möbel som talar till din själ.

Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.

Bra att veta om Brutus soffbord


- Brutus uppskattas för den arkitektoniska designen.
- Brutus är också omtyckt för den lätta vikten.
- Soffbord i lättbetong.
- Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
101 Copenhagen är ett danskt designmärke grundat 2017 med en stark vision att skapa en värld av vackra tillbehör med genuint hantverk, kvalitet och tidlös design. Med en passion för trä- och kvalitetsstruktur genom samarbete med hantverkare kombinerat med estetik som speglar dedikation till högkvalitativa material kan 101 Copenhagen vara stolta över att presentera deras första samling med måste-ha-detaljer och tidlösa klassiker.