Nyheter
Belysning
Canopy 421/L Pendel, Vit

Canopy 421/L Pendel, Vit

23 485 kr
Canopy 421/L är en pendellampa från Oluce med en originell, auktoritativ design som är perfekt för att skapa en mysig atmosfär.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Canopy 421/L Pendel

23 485 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Lys upp ditt utrymme med Oluces Canopy 421/L-pendel! Pendeln är designad av Francesco Rota och är en ståtlig nytolkning av den anspråkslösa takrosen. Den förvandlar detta en gång enkla hölje för taksladdar till en slående, storskalig lampskärm som blir rummets mittpunkt. Den är tillverkad av elegant metall och är mer än bara en armatur - det är ett konstverk med anor från den ursprungliga designen 2009. Canopy 421/L är inte bara visuellt tilltalande, den är också känd för sin unika ljusfördelning. Den inbyggda circline-lampan avger ett mjukt, flödande ljus som ger en varm, omslutande atmosfär till alla utrymmen. Den här pendeln är inte bara till för dem som uppskattar storslagen design. Den är till för alla som vill tillföra en touch av elegans och värme till sitt hem eller kontor.

Design av Francesco Rota. Originaldesign från år 2009.

Bra att veta om Canopy 421/L pendel


- Pendel i aluminium.
- Canopy 421/L uppskattas för den storslagna designen.
- Ingår i serien Canopy.
- Finns även som en större storlek.
- Design av Francesco Rota.
- Ljuskälla ingår.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Oluce grundades 1945 av Giuseppe Ostuni och är en av Italiens äldsta tillverkare av designbelysning. Varumärket har sedan 50-talets början varit en banbrytande aktör inom belsningsdesign och har samarbetat med ikoner som Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti och Christophe Pillet. Idag är Oluce ett varumärke som för samman dåtiden , nutid och framtidens design på ett innovativt sätt med nyskapade formgivare och spännande material.