Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Canopy 422/L Pendel, Vit

Canopy 422/L Pendel, Vit

34 845 kr
Canopy 422/L är en taklampa från Oluce med en imponerande kupolformad design och mjuk belysning, perfekt för att skapa en mysig atmosfär.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Canopy 422/L Pendel

34 845 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Letar du efter ett statement som lyfter din inredning? Då behöver du inte leta längre än till Canopy 422/L-pendellampan från Oluce. Denna pendellampa är tillverkad av Francesco Rota med en distinkt designattityd och är en hyllning till den ofta förbisedda takrosen; den förvandlas från en enkel tråddöljare till en elegant mittpunkt. Den stora kupolformade lampskärmen i metall ger Canopy 422/L sin djärva närvaro. Men det som verkligen utmärker denna taklampa är den speciella ljuskällan - circline-lampan. Till skillnad från vanliga glödlampor avger circline-lampan ett mjukt, böjt ljus som omsluter ditt rum med ett varmt, behagligt sken som skapar en mysig och inbjudande atmosfär. Canopy 422/L har varit en favorit sedan den lanserades 2009 för dem som längtar efter att ge sina hem en konstnärlig känsla.

Design av Francesco Rota. Originaldesign från år 2009.

Bra att veta om Canopy 422/L pendel


- Pendel i aluminium.
- Canopy 422/L uppskattas för den storslagna designen.
- Ingår i serien Canopy.
- Finns även som en mindre storlek.
- Design av Francesco Rota.
- Ljuskälla ingår.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Oluce grundades 1945 av Giuseppe Ostuni och är en av Italiens äldsta tillverkare av designbelysning. Varumärket har sedan 50-talets början varit en banbrytande aktör inom belsningsdesign och har samarbetat med ikoner som Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti och Christophe Pillet. Idag är Oluce ett varumärke som för samman dåtiden , nutid och framtidens design på ett innovativt sätt med nyskapade formgivare och spännande material.