Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Clizia Mama Non Mama Vägg-/Taklampa 32 cm, Vit

Clizia Mama Non Mama Vägg-/Taklampa 32 cm, Vit

2 993 kr
Vi presenterar den förtrollande Clizia Mama Non Mama vägg- och taklampa från SLAMP, en strålande hyllning till glädje, femininitet och det djupa bandet av tillgivenhet.
I lager
Finns varan i butik?

Clizia Mama Non Mama Vägg-/Taklampa

2 993 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Clizia Mama Non Mama är handgjord med noggrann omsorg och tillverkad av det finaste Cristalflex®-materialet, vilket garanterar en unik och lockande närvaro. Med sitt magnetiska upphängningssystem blir installationen en barnlek, så att du utan ansträngning kan få den här lampans skönhet att hänga i vilket tak eller på vilken vägg som helst. Dess delikata kronblad flätas samman på ett harmoniskt sätt och bildar en lysande bukett som utstrålar balans och fräschhet. Låt dig hänföras av den sublima lockelsen hos Clizia Mama Non Mama tak- och vägglampa från SLAMP - ett mästerverk som förenar konstnärlighet, hantverk och känslomässig resonans. Låt den bli centrum i ditt hem och utstråla en tidlös charm som lämnar ett bestående intryck på alla som betraktar den.

Design av Adriano Rachele.

Bra att veta om Clizia Mama Non Mama Vägg-/Taklampa


- Tillverkad i Italien.
- Igenkännbar, unik design.
- Lättviktig lyx.
- Dammfri, antistatisk behandling.
- Design av Adriano Rachele.
- Utan lim eller skruvar.
- UV- och värmebeständig.
- För mer information ladda ned PDF.

Hur bör du ta hand om Vägg-/Taklampan?


- Tack vare det patenterade LED Magnetic-systemet kan armaturen tas bort med ett enkelt klick, även när lampan redan är installerad, vilket gör att den kan tvättas i duschen.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
SLAMP är ett italienskt lampvarumärke som grundades 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombination av banbrytande teknik och konstnärlig design har de skapat unika och inspirerande lampor. Företaget har vunnit internationella priser och blivit omtyckt av designers och designälskare världen över. Huvudkontoret och produktionen är baserade i Rom.