Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Clizia Vägg-/Taklampa 78 cm, Vit

Clizia Vägg-/Taklampa 78 cm, Vit

6 790 kr
Belys ditt rum med den fängslande skönheten hos Clizia vägg- och taklampa från SLAMP. Den här unika belysningsarmaturen kombinerar utan ansträngning konstnärlighet och funktionalitet, vilket skapar en fantastisk fokuspunkt som kommer att lyfta vi...
Leveranstid:  4-6 veckor
Finns varan i butik?

Clizia Vägg-/Taklampa 78 cm

6 790 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Clizia lampa är tillverkad med noggrann uppmärksamhet på detaljer och har en utsökt design som är inspirerad av naturen. Dess skulpturala form liknar ett moln som fångar morgonsolens första skiftande strålar, eller en trädtopp som filtrerar ett spel av ljus och skuggor. Mångsidighet är kärnan i lampans design. Dess dubbla funktionalitet som vägg- eller taklampa ger flexibilitet i placeringen, så att du kan anpassa den till ditt önskade utrymme. Oavsett om den är monterad på väggen eller installerad i taket förvandlar lampan utan ansträngning varje rum till en fängslande oas. SLAMP, som är känt för sin avantgardistiska design och sitt överlägsna hantverk, garanterar högsta kvalitet i alla avseenden. Lampan är skickligt handgjord i Italien, vilket återspeglar varumärkets engagemang för att producera exceptionella belysningsarmaturer som är visuellt slående och hållbara.

Design av Adriano Rachele.

Bra att veta om Clizia Vägg-/Taklampa


- Tillverkad i Italien.
- Igenkännbar, unik design.
- Lättviktig lyx.
- Dammfri, antistatisk behandling.
- Design av Adriano Rachele.
- Ljuskälla ingår inte.
- Utan lim eller skruvar.
- UV- och värmebeständig.
- För mer information ladda ned PDF.

Hur bör du ta hand om Vägg-/Taklampan?


- Tack vare det patenterade LED Magnetic-systemet kan armaturen tas bort med ett enkelt klick, även när lampan redan är installerad, vilket gör att den kan tvättas i duschen.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
SLAMP är ett italienskt lampvarumärke som grundades 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombination av banbrytande teknik och konstnärlig design har de skapat unika och inspirerande lampor. Företaget har vunnit internationella priser och blivit omtyckt av designers och designälskare världen över. Huvudkontoret och produktionen är baserade i Rom.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer