Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
product
variable_196158Don’t Leave Me DLM Bord, Minthttps://www.rum21.se/dont-leave-me-dlm-bord?selectedPartNo=1015702https://az666937.vo.msecnd.net/67/e9ad1d75-128f-4acd-9b81-033f68496f9bOutOfStock1679SEK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/soffbordHayDon't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen.1679
Shop/Möbler/ Bord/ Soffbord
1 / 2

Don’t Leave Me DLM Bord, Mint

1 679 kr
Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Ett litet och funktionellt bord med många användningsområden.
Leveranstid:  8-10 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna
Fri frakt!

Produktinformation

Don't Leave Me bord från HAY, formgiven av Thomas Bentzen. Don't Leave Me eller DLM som de även kallas är ett litet bord med tre ben. Bordsskivan utgörs av en bricka och genom den sticker ett handtag upp, vilket gör det lätt att flytta runt. DLM är tillverkat i lackerat stål och är en nätt och funktionellt bord med många användningsområden. Bordet passar bland annat som soffbord, sängbord, sidobord och som hallbord - det är en möbel som gärna får vandra runt bland rummen.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se