Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Eos Evia Lampskärm, Medium
-30%

Eos Evia Lampskärm, Medium

1 469 kr
Tid. pris2 099 krREK2 099 kr

Prisinformation

Rekommenderat pris
Leverantörens rekommenderade försäljningspris

Tidigare pris
Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan prissänkningen påbörjades

Evia lampskärm från Umage är både vacker och funktionell. Lampskärmen kan användas både som en pendel, golv eller bordslampa.
I lager
Finns varan i butik?

Eos Evia Lampskärm

1 469 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Eos Evia lampskärm kombinerar vacker estetik, funktion och enkelhet på ett självklart sätt och höjer mysfaktorn i rummet med sitt mjuka ljussken. Evia och Esther är de senaste tillskotten till Eos lampskärmsserie av dun. De populära lamporna är designade av danska Søren Ravn Christensen för Umage, tidigare Vita Copenhagen. Lampskärmen består av äkta gåsfjädrar och finns i två storlekar. Tänk på att komplettera med ljuskälla, lampkabel eller lampfot vid behov.

Det är rekommenderad att enbart använda ljuskällor av typen LED till lampskärmen Eos. Vanliga glödlampor kan bli för varma vilket gör att rispappret gulnar och torkar.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Umage är ett danskt företag som tillverkar belysning med skandinavisk design. Lamporna har karaktär och är tillverkade av fjädrar, bomull och plast. Företaget grundades 2008 och har redan sina produkter i 40 länder i världen över. Deras vackra produkter passar in i många hem och stilar, från romantisk till industriell miljö.