Exklusiva sommarerbjudanden: upp till -50% på design >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_255860Epic Soffbord Rund Ø110 cm, White Travertinehttps://www.rum21.se/epic-soffbord-rund-o110-cm?selectedPartNo=237238https://az666937.vo.msecnd.net/67/688c01a7-bede-4cf7-bd03-0a1818887081OutOfStock29945SEK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/soffbordGubiMed sina kombinerade former av cirkulär bordsskiva och hexagonal stomme är Epic soffbord från Gubi ett skulpturalt mästerverk till möbel, designad av GamFratesi och inspirerad av grekiska kolonner och romersk arkitektur. Antikens episka dikter har även fått ge namn åt bordet. Tillverkad i Italien av travertin, en sorts kalksten som även använts för att bygga Colosseum och Peterskyrkan i Rom. Det naturliga stenmaterialet gör att varje bord ha fått sin egna unika textur och patina, vilket ger ett garanterat unikt utseende för varje bord.<br /><br /><strong>Egenskaper</strong><br /> <ul> <li>Inspirerad av grekiska kolonner och romersk arkitektur</li> <li>Tillverkad i Italien av det naturliga stenmaterialet travertin</li> <li>Unik patina och utseende för varje bord</li> <li>Finns i flera färger och storlekar samt som matbord</li> </ul> <br /><strong>Skötselråd</strong><br />Torka av ytan med en fuktig trasa, torka sedan av igen tills ytan är torr igen. Travertin är en typ av kalksten och tål därför inte sura vätskor som kan vara helt omöjliga att få bort. Exempelvis vinäger, vin eller citronjuice. Råkar du spilla sur vätska på bordet måste du torka bort direkt!<br /><br />Använd ej grövre rengöringssvampar (exempelvis Scotch brite, scouring pads), rengöringsmedel med syra eller slipningsmedel, detta kan skada ytan.29945
Shop/Möbler/ Bord/ Soffbord
Nyhet!
1 / 5
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Epic Soffbord Rund Ø110 cm, White Travertine

29 945 kr
Epic soffbord från Gubi designad av GamFratesi har ett formspråk och material som hämtat inspiration från grekiska kolonner och romersk arkitektur. Tillverkad av travertin, ett naturligt stenmaterial med unik patina och utseende.
Leveranstid:  8-10 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna
Fri frakt!

Produktinformation

Med sina kombinerade former av cirkulär bordsskiva och hexagonal stomme är Epic soffbord från Gubi ett skulpturalt mästerverk till möbel, designad av GamFratesi och inspirerad av grekiska kolonner och romersk arkitektur. Antikens episka dikter har även fått ge namn åt bordet. Tillverkad i Italien av travertin, en sorts kalksten som även använts för att bygga Colosseum och Peterskyrkan i Rom. Det naturliga stenmaterialet gör att varje bord ha fått sin egna unika textur och patina, vilket ger ett garanterat unikt utseende för varje bord.

Egenskaper
  • Inspirerad av grekiska kolonner och romersk arkitektur
  • Tillverkad i Italien av det naturliga stenmaterialet travertin
  • Unik patina och utseende för varje bord
  • Finns i flera färger och storlekar samt som matbord

Skötselråd
Torka av ytan med en fuktig trasa, torka sedan av igen tills ytan är torr igen. Travertin är en typ av kalksten och tål därför inte sura vätskor som kan vara helt omöjliga att få bort. Exempelvis vinäger, vin eller citronjuice. Råkar du spilla sur vätska på bordet måste du torka bort direkt!

Använd ej grövre rengöringssvampar (exempelvis Scotch brite, scouring pads), rengöringsmedel med syra eller slipningsmedel, detta kan skada ytan.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
GUBI är ett danskt designföretag som grundades 1967 av föräldrarna till Jacob Gubi Olsen, som idag driver företaget. GUBI har en vision om att skapa tidlös design med estetik, innovation, funktionalitet och kvalitet som ledord. De vill alltid ligga i framkant för modern design som stimulerar sinnena, är vackra och funktionella. GUBI har skapat flera moderna designklassiker i samarbete med kända formgivare som Greta Grossman och GamFratesi.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se