Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Flowerpot VP7 Pendel, Matt Ljusgrå

3 312 krREK4 140 kr
Pendel från &tradition. Pendeln har en ikonisk design perfekt för att skapa ett statement i inredningen och två sfäriska former i olika storlekar som ger ett behagligt och diffust ljus.
I lager
Finns varan i butik?

Flowerpot VP7 Pendel

3 312 kr

10-35 % rabatt på belysning

Hitta din nästa lysande designikon hos oss på Rum21. Oavsett om du gillar sprudlande färger eller neutrala kulörer har vi en lampa för dig och ditt hem. Fram till och med den 2/10 erbjuder vi 10-35 % rabatt på lampor från ikoniska varumärken.

Till erbjudandet
Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Flowerpot VP7 pendel från &tradition med en ikonisk design perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den är tillverkad av metall och har två sfäriska former i olika storlekar som ger ett behagligt och diffust ljus. Häng upp flera på rad eller en enskilt ovanför matbordet, köksön eller i fönstret. Välj mellan olika färger.

Originaldesign från år 1968. Design av Verner Panton.

Bra att veta om Flowerpot VP7 pendel


- Ikonisk design med två sfäriska former.
- Tillverkad av metall.
- Ljuskälla ingår inte.
- Pendeln finns i olika färgval.
- Finns även som mindre storlek.
- Finns även som bordslampa.

Hur bör du ta hand om pendeln?


- Rengör med en torr trasa.
- För mer information ladda ned PDF.Prishistorik

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan kampanjen började är 3312 kr

Egenskaper

Om varumärket
&Tradition är ett danskt företag vars designfilosofi är att skapa och förvalta design som är gjord för att hålla. Företagets mål är att sammanfoga form och material till modern design, omforma, omdefiniera och återuppfinna material, tekniker och former. Varumärkets sortiment omfattar gårdagens mästare som Arne Jacobsen och Verner Panton och talangerna som kan skapa framtidens klassiker som Hee Welling och Jamie Hayon.
Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer