Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Alexander Lervik

AdeaDesign House Stockholm
Alexander Lervik är en svensk formgivare som är född 1972. Hans alster är präglade av innovation, humor och passion, han vill gärna designa produkter som ger användaren en helt ny upplevelse. Hans kanske mest omtalade verk är soffan Mr. Jones som fick stor uppståndelse när den visades upp på Stockholmsmässan 2016. Alexander har även gjort mycket inom belysning såsom pendelarna Luna och Kosmos.
Visar 7 produkter
Svart
Transparent
Vit
Pris
1 800 kr
3 000 kr
4 900 kr
8 100 kr
Design House StockholmI webblager
Luna Pendel, 40 cm
3 842 kr
Design House StockholmI webblager
Luna Pendel Klar, 40 cm
3 148 kr

InnehållSkandinaviska designmöbler

Alexander Lervik är en svensk formgivare som föddes 1972 och har varit verksam i över 20 år. Alexander tog examen 1998 på Designhögskolan i Stockholm. Alexander har en vision om att skapa innovativa, humoristiska och funktionella produkter som ger användaren en ny upplevelse. Hans stora genombrott kom när han visade upp soffan Mr. Jones på mässan i Stockholm. Mr. Jones har en fantastisk sittkomfort och modern design. Soffan designades till det finska företaget Adea.

Idag har Alexander Lervik en designstudio på Södermalm i Stockholm och samarbetar med flera internationellt kända varumärken som Zero, Adea, Atelje Lyktan och Design House Stockholm.