Nyheter
Belysning

Norm Architects

&TraditionPaper Collective
Norm Architects är en Köpenhamns-baserad design- och arkitektstudio som arbetar med en balans mellan uttrycksfullhet och återhållsamhet, ordning och komplexitet. Arkitekterna hyser stor respekt för Skandinavisk designtradition, med sin unika kombination av tidlös estetik, naturliga material och modernistiska principer. Norm Architects arbetar med kropp och sinne i fokus, snarare än trender och teknologi. Känslan av deras verk är därför lika viktigt som utseendet. De har genom åren samarbetat med välkända varumärken inom inredning och design, som exempelvis Menu, Paper Collective och &tradition.
Visar 149 produkter
Beige
Svart
Mässing
Brun
Grön
Grå
Multi
Ek
Lila
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
400 kr
3 000 kr
22 000 kr
Audo CopenhagenI webblager
Column Bordslampa Portabel Ø12 cm, Aluminium
1 593 kr
Audo CopenhagenI webblager
Norm Tvålpump, Vit
699 kr
Audo CopenhagenI webblager
Handdukshållare, Vit
1 410 kr

InnehållDesign med känsla för kropp och sinne

Norm Architects grundades 2008 och har sedan dess arbetat med industriell design, arkitektur, inredning, fotografi och grafisk formgivning. Norm Architects arbete är grundat i balans - mellan uttrycksfullt och återhållsamt, mellan ordning och komplexitet. Varje projekt genomsyras av samma inneboende kvalitet: en enkelhet som bär på större idéer.

Baserade på en av Köpenhamns äldsta gator hyser Norm Architects stor respekt för den Skandinaviska traditionen av tidlös estetik, naturliga material och modernistiska principer. De guidas av kropp och sinne snarare än trender och teknologi, och därför är känslan av alstret lika viktigt som utseendet. Norm Architects har samarbetat med några av de största varumärkena inom inredning och design, såsom &tradition, Paper Collective och Menu.

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer