Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Norm Architects

&TraditionPaper Collective
Norm Architects är en Köpenhamns-baserad design- och arkitektstudio som arbetar med en balans mellan uttrycksfullhet och återhållsamhet, ordning och komplexitet. Arkitekterna hyser stor respekt för Skandinavisk designtradition, med sin unika kombination av tidlös estetik, naturliga material och modernistiska principer. Norm Architects arbetar med kropp och sinne i fokus, snarare än trender och teknologi. Känslan av deras verk är därför lika viktigt som utseendet. De har genom åren samarbetat med välkända varumärken inom inredning och design, som exempelvis Menu, Paper Collective och &tradition.
Visar 141 produkter
Beige
Svart
Mässing
Brun
Grön
Grå
Multi
Lila
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
59 900 kr
Audo CopenhagenI webblager
Kampanj
-17%
Plinth Hylla 60 cm, Kunis Breccia Marmor
3 746 kr
Audo CopenhagenI webblager
Carrie Led Bordslampa, Borstad Mässing
2 022 kr
Audo CopenhagenI webblager
Bottle Karaff 1 L, Klar/Mässing
565 kr

InnehållDesign med känsla för kropp och sinne

Norm Architects grundades 2008 och har sedan dess arbetat med industriell design, arkitektur, inredning, fotografi och grafisk formgivning. Norm Architects arbete är grundat i balans - mellan uttrycksfullt och återhållsamt, mellan ordning och komplexitet. Varje projekt genomsyras av samma inneboende kvalitet: en enkelhet som bär på större idéer.

Baserade på en av Köpenhamns äldsta gator hyser Norm Architects stor respekt för den Skandinaviska traditionen av tidlös estetik, naturliga material och modernistiska principer. De guidas av kropp och sinne snarare än trender och teknologi, och därför är känslan av alstret lika viktigt som utseendet. Norm Architects har samarbetat med några av de största varumärkena inom inredning och design, såsom &tradition, Paper Collective och Menu.