product
variable_119566Gotland Pläd 130x200 cm, Natural Greyhttps://www.rum21.se/gotland-ullplad-130x200-cm?selectedPartNo=225746https://az666937.vo.msecnd.net/67/bcce590b-5927-4282-a701-59c06aafd1d9OutOfStock795SEK/textil/pladar-prydnadskuddar/textil/pladar-prydnadskuddar/pladar-filtarKlippan YllefabrikGotland pläd i 100 % gotlandsull från Klippan Yllefabrik, designad av <a class="form-control dropdown-toggle" aria-haspopup="true" aria-expanded="true">Birgitta Bengtsson Björk.</a> Den gotländska ullen kommer från en svensk ras får som vallats sedan vikingatiden. Pläden är tjock och silkeslik i känslan och passar perfekt i soffan, sovrummet eller på uteplatsen. Finns i olika färger.<br /><br />Ullplädar behöver inte tvättas så ofta då ull har självrenande egenskaper. Ull är även smutsavstötande vilket gör att smutsen lägger sig på ytan. För att fräscha upp din ullpläd så hänger du bara upp den utomhus när det är lite fuktigt ute, så renar pläden sig själv. Vill du ändå tvätta pläden så rekommenderar vi dig att följa tvättråden för just din pläd.795

Gotland Pläd 130x200 cm, Natural Grey

795 kr
Gotland pläd i 100 % gotlandsull från Klippan Yllefabrik, designad av Birgitta Bengtsson Björk.
Leveranstid:  6-8 veckor
Förlängt öppet köp till 31/1
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Fri frakt!

Produktinformation

Gotland pläd i 100 % gotlandsull från Klippan Yllefabrik, designad av Birgitta Bengtsson Björk. Den gotländska ullen kommer från en svensk ras får som vallats sedan vikingatiden. Pläden är tjock och silkeslik i känslan och passar perfekt i soffan, sovrummet eller på uteplatsen. Finns i olika färger.

Ullplädar behöver inte tvättas så ofta då ull har självrenande egenskaper. Ull är även smutsavstötande vilket gör att smutsen lägger sig på ytan. För att fräscha upp din ullpläd så hänger du bara upp den utomhus när det är lite fuktigt ute, så renar pläden sig själv. Vill du ändå tvätta pläden så rekommenderar vi dig att följa tvättråden för just din pläd.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.