Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Grand Fåtölj Utomhus, Charcoal Chiné
3D

Grand Fåtölj Utomhus, Charcoal Chiné

12 990 kr
Grand är en modulsoffa för utomhusbruk från Decotique som lyfter din uteplats till nästa nivå. Den har ett generöst sittdjup med ett diskret ryggstöd.
I lager
Finns varan i butik?

Grand Modulsoffa Utomhus

12 990 kr

Välj rätt soffa för ditt rum med vår kompletta soffguide!

När det kommer till att inreda ditt hem är valet av soffa en av de mest avgörande besluten du kommer att fatta. En soffa är inte bara en möbel, den är en central del av ditt vardagsrum och kan påverka både stil och funktionalitet i ditt rum. Med vår omfattande soffguide kommer du att kunna navigera genom den ibland förvirrande världen av soffor och välja den perfekta för din inredning och livsstil.

Läs guiden här!
Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Den här modulära soffan är perfekt för fester, familjesammankomster eller för att koppla av utomhus en solig dag. Och det bästa? Du kan anpassa den så att den passar din uteplats eller balkong och dina behov. Med oändliga konfigurationer tillgängliga kan du skapa det perfekta sittarrangemanget utomhus. Den har en klädsel i sunbrella och en stoppning av skum som är väderbeständig och hållbar, vilket gör att din Grand-soffa kommer att se bra ut och kännas bra i många år. Stommen är tillverkad av aluminium, vilket gör den tillräckligt robust för att klara av alla utomhusaktiviteter. Om du vill göra din uteplats riktigt speciell är Grand det perfekta valet. Det är en lyxig och elegant produkt som ger oändliga timmar av avkoppling utomhus. Dessutom är den otroligt lätt att underhålla, så du kan ägna mindre tid åt att oroa dig för rengöring och mer tid åt att njuta.

Kombinera modulsoffan med andra delar från serien.

Bra att veta om Grand modulsoffa


- Avtagbar klädsel med dragkedjor, vilket säkerställer att passformen är rätt utan att vara "lös passform".
- Lätt aluminiumkonstruktion som gör den enkel att flytta runt eller stuva undan när som helst.
- Inget organiskt material, vilket garanterar lång livslängd i utomhusmiljö.
- Snabbtorkande skum gör att fukt effektivt transporteras genom möbeln och snabbt blir användbar igen efter regn.
- Lämplig för användning för privat bruk.



Sunbrella Natté tyg:


- Lätt att underhålla.
- Vatten- och fläckbeständig.
- Beständig mot mögel.
- UV- och värmeskydd.

Hur bör du ta hand om modulsoffan?


- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.
- För mer information ladda ned PDF.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Decotique är ett svenskt varumärke som startades 2014 med ambitionen att designa och tillverka möbler och inredning som attraherar den inredningsintresserade kunden, helt i linje med aktuellt rådande stiltrender inom styling och inredning. Gemensamt för produkternas design är att den är enkel, ren och behaglig. Sortimentet kan närmast beskrivas som en kombination av en rå ”deco-stil” och ett något mjukare ”new nordic”-uttryck. Uppskattade färgkontraster uppnås genom att låta ”smutsiga dusty-nyanser” möta krispigt isvita tyger och ytor.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer