Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Grand Modulsoffa Utomhus, Charcoal Chiné

10 995 kr
Grand är en modulsoffa för utomhusbruk från Decotique som lyfter din uteplats till nästa nivå. Den har ett generöst sittdjup med ett diskret ryggstöd.
I lager
Finns varan i butik?

Grand Modulsoffa Utomhus

10 995 kr

Fri frakt över 599kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation


Den här modulära soffan är perfekt för fester, familjesammankomster eller för att koppla av utomhus en solig dag. Och det bästa? Du kan anpassa den så att den passar din uteplats eller balkong och dina behov. Med oändliga konfigurationer tillgängliga kan du skapa det perfekta sittarrangemanget utomhus.

Den har en klädsel i sunbrella och en stoppning av skum som är väderbeständig och hållbar, vilket gör att din Grand-soffa kommer att se bra ut och kännas bra i många år. Stommen är tillverkad av aluminium, vilket gör den tillräckligt robust för att klara av alla utomhusaktiviteter.

Om du vill göra din uteplats riktigt speciell är Grand det perfekta valet. Det är en lyxig och elegant produkt som ger oändliga timmar av avkoppling utomhus. Dessutom är den otroligt lätt att underhålla, så du kan ägna mindre tid åt att oroa dig för rengöring och mer tid åt att njuta.

Kombinera modulsoffan med andra delar från serien.

Bra att veta om Grand modulsoffa


- Modulsoffan finns i olika färgval.
- För inomhus- och utomhusbruk.
- Denna produkt levereras omonterad.
- Det är möjligt att ta bort överdraget.

Hur bör du ta hand om modulsoffan?


- Vintertid förvaras möbeln bäst inomhus i ett svalt välventilerat utrymme.
- För mer information ladda ned PDF.

Egenskaper

Om varumärket
Decotique är ett svenskt varumärke som startades 2014 med ambitionen att designa och tillverka möbler och inredning som attraherar den inredningsintresserade kunden, helt i linje med aktuellt rådande stiltrender inom styling och inredning. Gemensamt för produkternas design är att den är enkel, ren och behaglig. Sortimentet kan närmast beskrivas som en kombination av en rå ”deco-stil” och ett något mjukare ”new nordic”-uttryck. Uppskattade färgkontraster uppnås genom att låta ”smutsiga dusty-nyanser” möta krispigt isvita tyger och ytor.
Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer