product
variable_196328Hee Barstol Låg, Vithttps://www.rum21.se/hee-barstol-lag-hog-65-cm-75-cm?selectedPartNo=1005642https://az666937.vo.msecnd.net/67/0be9d38b-93d3-4a3a-b3a5-f4427e8b435aInStock1979SEK/mobler/mobler/stolar-pallar/mobler/stolar/barstolarHayBarstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.<br /><br />Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjer och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad.1979

Hee Barstol Låg, Vit

1 979 kr
Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro.
I lager:  Skickas omgående
Förlängt öppet köp till 31/1
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Fri frakt!

Produktinformation

Barstolen Hee från Hay utmärks av ett nätt formspråk där överflödiga detaljer lyser med sin frånvaro. Barstolen är tillverkad i pulverlackat stål och är väderbeständig vilket gör den utmärkt för mångsidiga användningsområden, både inomhus och utomhus. Låt Hee ta plats framför köksön eller på altanen, eller använd den i offentliga miljöer som restauranger och barer.

Hee barstol finns tillgänglig i två olika höjer och flera olika färger. Barstolen är stapelbar och levereras monterad. För mer information, se bifogat produktblad.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.