Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Ikeru Vas 131 mm, Skogsgrön

Ikeru Vas 131 mm, Skogsgrön

1 204 kr
Ikeru är en vas från Fritz Hansen med en unik, japanskinspirerad design som gör det lättare att njuta av enskilda blommor.
I lager
Finns varan i butik?

Ikeru Vas

1 204 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Vi presenterar Ikeru-vasen från Fritz Hansen, omsorgsfullt inspirerad av den japanska Ikebana-konsten. Denna eleganta och moderna vas är handgjord av raffinerat glas, kombinerat med eleganta metallflöjlar som är perfekta för att visa upp enskilda blommor. Till skillnad från konventionella vaser ger Ikeru dig möjlighet att uppskatta varje blomma från olika vinklar, vilket förvandlar varje blomma till ett fängslande mästerverk. Den intelligenta designen inkluderar en glasbricka i botten som inte bara accentuerar den minimalistiska estetiken utan också tjänar till att hålla dina arrangemang fräscha med vatten.

Design av Jamie Hayon. Originaldesign från år 2020.

Bra att veta om Ikeru vas


- Ikeru uppskattas för den unika designen.
- Design av Jamie Hayon.
- Tillverkad av glas och metall.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Varumärket Fritz Hansen grundades 1872 av den företagssamma möbelsnickaren Fritz Hansen i Köpenhamn. Tillsammans med hans son Christian etablerar Hansen en framgångrik möbelfabrik och lägger grundstenarna till vad som kommer att bli en av de mest framgångsrika möbelvarumärkerna i Danmark. Tillsammans med ikoniska formgivare som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J Wegner och Verner Panton har Fritz Hansen skapat skandinavisk designhistoria och är idag en av de mest respekterade varumärkerna inom möbel- och belysningsdesign.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer