Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Information/Prisgaranti

Prisgaranti

Information

Rum21 tillämpar prisgaranti på hela sortimentet. Prisgarantin innebär att vi regelbundet kontrollerar konkurrenternas priser, så att våra priser aldrig är högre än våra konkurrenters. Om du köper en vara på Rum21.se och mot all förmodan hittar samma vara till lägre pris någon annanstans, återbetalar vi självfallet mellanskillnaden. Hos oss kan du därmed handla tryggt och säkert utan att någonsin oroa dig för prissättning över marknadspris. Följande villkor måste uppfyllas för att prisgarantin ska gälla:

1) Butiken med det lägre priset måste vara en svensk butik, det vill säga en butik med svensk Momsregistreringsnummer (VAT-nummer), oavsett om det är en internetshop eller en fysisk butik. Erbjudandet om prisgaranti omfattar inte auktionsfirmor eller dylikt.

2) Produkten med det lägre priset måste vara av exakt samma modell, tyg, färg, material, storlek och antal som du köpt hos Rum21. Priset i den andra butiken måste vara ordinarie pris, erbjudandet omfattar inte reavaror, kampanjvaror eller dylikt. Om det tillkommer en frakt- eller administrationskostnad (vilka Rum21 inte har) måste detta räknas in i priset för produkten för att erbjudandet om prisgaranti ska kunna tillämpas.

3) För att utnyttja Rum21:s prisgaranti, måste Rum21 erhålla kontrollerbara uppgifter om att varan finns att köpa till ett lägre pris, t.ex genom en annons, länk etc.

4) Erbjudandet om prisgaranti gäller i 10 dagar efter den dagen då du lade ordern på Rum21.se eller i vår fysiska butik. Orderdatum är det datum du då lade ordern på Rum21.se eller beställde varan i vår fysiska butik i Göteborg eller på Kungsgatan.

För att utnyttja Rum21:s prisgaranti, beställer du dina varor precis som vanligt på Rum21.se eller i våra fysiska butiker. Kontakta Rum21:s kundservice med en länk eller annat underlag från butiken där du fann den billigare produkten. Vi undersöker informationen och återbetalar mellanskillnaden när uppgifterna verifierats.