Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Pythagoras PLAY

Med Pythagoras PLAY kan alla bli designer för en dag. Det populära förvaringssystemet Pythagoras från Maze har utökats med en hylla utan färg för att ge alla möjligheten att personalisera sin hylla. Endast fantasin sätter gränser!

Pythagoras, formgiven av Gustav Rosén, är ett stilrent hyllsystem som ser enkelt ut vid första anblick. Sanningen är att Pythagoras både är lekfull och, som allt från Maze, väl genomtänkt. Gustav är både ingenjör och designer och skapar lika mycket för formen som för funktionen. Namnet Pythagoras avslöjar var inspirationen kommer ifrån: de nätta konsolerna med sina raka linjer bildar en rätvinklig triangel, en sådan som används i Pythagoras sats - en av matematikens mest kända räknesatser.

Do It Yourshelf

Pythagoras PLAY är en variant av Pythagoras som öppnar upp för kreativitet och fantasi. PLAY är till skillnad från de andra hyllorna i Pythagorasserien i obehandlad furu, där tanken är att du själv ska få sätta sin prägel på hyllan. Hösten 2019 är obehandlat trä en stor trend och att behålla hyllan i den rena formen är inte fel, kanske snarare rätt? För Pythagoras PLAY finns inget rätt eller fel, det är helt upp till var och en, det finns lika många rätt som det finns människor i världen. Gör den så lekfull och personlig som du vill, eller behåll den stilrent obehandlad. Hyllorna som kommer i paketet är enkla att såga av för att anpassa bredden, och det finns hål på baksidan för att det ska vara lätt att fästa konsolerna. Paketet innehåller fyra konsoler och två hyllor, där metallen är återvunnen och träet kommer från hållbart odlade skogar. Konsolerna finns att få i flera olika kulörer.

Här kan du få mer inspiration och information från Maze om Pythagoras-hyllan .

Meet the designer - Gustav Rosén

Läs fler artiklar här

InnehållMer om och med Maze