Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Tre inspirerande showrooms

Låt oss dela med oss av tre enastående showrooms från Köpenhamn, alla väl värda ett besök!

Magiska Audo Copenhagens helhetskoncept där både mat, sömn och jobb kan avnjutas, allt under samma tak. GUBIs häpnadsväckande miljöer och Fritz Hansens egenbyggda mastodont hus som sattes upp inför deras 150 års firande.

Audo House - En plats för kreativa möten

Audo House är namnet på Audo Copenhagens fantastiska showroom i Köpenhamn. Men huset är inte bara en lokal som visar upp varumärkets senaste design, det är även en kreativ mötesplats som på tre våningar rymmer hotellrum, restaurang och café, arbetsytor, konceptbutik och en vacker innergård som knyter samman de olika våningarna.

Audo House skapades med syfte att sudda ut gränsen mellan privat och publikt, och möjliggöra både spontana och planerade möten mellan människor på en plats där kreativiteten får flöda fritt. Hit kan du komma och ta en kaffe, spana in konceptbutiken där Audo Copenhagens design blandas med vintagemöbler och detaljer, äta på restaurangen eller boka ett av de vackra hotellrummen under din Köpenhamnsvistelse. Med jämna mellanrum byter man ut konsten på väggarna, så vid nästa besök får du uppleva en ny utställning.

Restaurangen - ett permanent koncept utvecklat av det hyllade teamet bakom Restaurang Lola.

Hotellet - en modernistisk materialpalett som valts ut med nya platsspecifika möbler och konstverk i hela huset samt tio Residence-sviter.

GUBI - Design by the dock

GUBIs showroom är baserat i Nordhavn, Köpenhamns hamnområden ett 2 000 kvadratmeter stort utrymme i en före detta tobakfabrik, renoverad till ett expansivt, modernt loftshowroom. Platsen är noggrant kurerad och bidrar med en atypisk, färgstark och stämningsfull atmosfär till den ikoniska möbeldesignen GUBI står för.

GUBIs vill väcka känslor och berätta meningsfulla historier med sin design, vilket gör dem både tidlösa och uthålliga. GUBI kommer med bortglömda ikoner från det förflutna tillsammans med morgondagens klassiker. Resultatet är en visionär samling som spänner över nästan 100 år av historia och säljs överallt världen.

GUBI är ett designföretag dedikerat till att fira lyxen med att leva livet. Vilket återspeglas i deras fantastiska miljöer.

GamFratesis ikoniska Beetle Stol. GUBI-stolen – den första i sitt slag för att använda tredimensionell fanerings teknologi, och nu en del av MOMAs permanenta kollektion. Med den tacksamma takhöjden kan installationer som detta presenteras, utan att ta över i varken utrymme eller känsla.

The Pavillion

Fritz Hansen-paviljongen byggdes i samarbete med den välkända arkitektbyrån Henning Larsen för 3 Days of Design 2022. Beläget i Designmuseum Danmarks vackra trädgård, Grønnegården, tog paviljongens design ett nordiskt tillvägagångssätt med dagsljus och hederliga material.

Paviljongen var öppen för allmänheten under evenemanget 3 Days of Design i juni 2022 och låg sedan kvar på Designmuseum Danmark till mitten av hösten för att fungera som en plattform för flera initiativ, såsom sommarskolor, utställningar och workshops.

För Fritz Hansens 150-årsjubileum ville de skapa en rumslig upplevelse som skapar ett hållbart hem för de utställda möblerna. Specialanpassat för Fritz Hansens design.

Paviljongen är av massivt trä och inspirerad av trädgården den är belägen i, vilket skapar ett hybridutrymme med flytande övergångar mellan inne och ute.

Utforska utbudet här

Audo Copenhagen