Nyheter
Belysning
J110 Karmstol, Lackad Bok

J110 Karmstol, Lackad Bok

3 449 kr
J110 karmstol från HAY är tillverkad av massivt trä med en klassisk och funktionell design som erbjuder bekvämlighet och komfort. Den har mjukt rundade armstöd och långa stänger i ryggen som skänker designen dess unika karaktär.
I lager
Finns varan i butik?

J110 Karmstol

3 449 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation


Upptäck en ny nivå av komfort och stil med J110 karmstol från Hay. Denna stilrena och funktionella stol är en modern tolkning på en klassisk design, som enkelt smälter in i olika miljöer. Med olika färgalternativ och ytbehandlingar att välja mellan, har du möjlighet att skapa din egen unika stil.

Design av Poul M. Volther.

Bra att veta om karmstolen


- Design av Poul M. Volther.
- Gjord av massivt trä.
- Ingår i serien J.
- Erbjuds i flera färger.
- Certifierad enligt: FSC.
- För mer information ladda ned PDF.


Stolens mått:


- Bredd: 530 mm.
- Djup: 600 mm.
- Höjd: 1060 mm.
- Sittdjup: 420 mm.
- Sitthöjd: 445 mm.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
HAY grundades år 2002 av Rolf och Mette Hay. Varumärket grundades ur en ambition att skapa möbler för en modern livsstil, genom en sofistikerad och hållbar produktion. Paret Hay ville lyfta statusen för dansk möbeldesign till det den en gång varit under sin storhetstid på 1950- och 1960-talet, fast med ett sammanhang som passar i det moderna samhället. Idag samarbetar HAY med nya talanger och etablerade formgivare med ett fokus: att skapa design med god kvalitet, till ett bra pris.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer