Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Kaiser Idell 6718-W Vägglampa, Mässing / Bespoke Green

Kaiser Idell 6718-W Vägglampa, Mässing / Bespoke Green

7 695 kr
Kaiser Idell 6718-W vägglampa från Fritz Hansen med en elegant design i stål med en modern känsla och geometriska former.
I lager
Finns varan i butik?

Kaiser Idell 6718-W Vägglampa

7 695 kr

KAISER Idell Limited Edition

Det nya mästerverket KAISER Idell i Bespoke Green och mässing är resultatet av ett unikt samarbete mellan RoyalDesign, Rum21, AndLight och Fritz Hansen. Den djupt gröna tonen är inspirerad av skandinaviska skogar och ger varje lampa en tidlös, modern och elegant atmosfär. I denna exklusiva Limited Edition-serie lyser varje lampa upp med vackra mässingsdetaljer som förstärker dess exklusiva skönhet. Det är mer än en lampa; det är ett statement för ditt hem.

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Kaiser Idell 6718-W vägglampa från Fritz Hansen med en elegant design i stål med en modern känsla och geometriska former. Den har en förlängningsbar, justerbar arm för att styra ljusets riktning. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen.

Design av Christian Dell.

Bra att veta om Kaiser Idell 6718-W vägglampa


- Elegant design med en modern känsla.
- Geometriska former.
- Förlängningsbar, justerbar arm.
- Vägglampan finns i olika färgval.
- Design av Christian Dell.
- Ljuskälla ingår inte.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Varumärket Fritz Hansen grundades 1872 av den företagssamma möbelsnickaren Fritz Hansen i Köpenhamn. Tillsammans med hans son Christian etablerar Hansen en framgångrik möbelfabrik och lägger grundstenarna till vad som kommer att bli en av de mest framgångsrika möbelvarumärkerna i Danmark. Tillsammans med ikoniska formgivare som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J Wegner och Verner Panton har Fritz Hansen skapat skandinavisk designhistoria och är idag en av de mest respekterade varumärkerna inom möbel- och belysningsdesign.