Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Cyber Week 2023: Möbler

Under hela Cyber Monday och Cyber Week kan vi på Rum21 erbjuda fantastiska deals på möbler från mängder av premiumvarumärken.
String&TraditionDecotiqueHAYDepartment
Visar 0 produkter

Inred hela vardagsrummet med möbler från Rum21. Passa på att investera i en ny soffa under Black Week, årets bästa erbjudanden på både tvåsits- och tresitssoffor. Matcha med en fåtölj och ett nytt soffbord för att komplettera stilen. Är det en skinnsoffa, sammetssoffa eller Howardsoffa du är ute efter? Du hittar alla varianter hos Rum21.se och vi levererar direkt fram till dörren så du slipper krångliga transporter.

För att inte missa alla erbjudanden under Black Week och Black Friday - Signa upp dig på vårt nyhetsbrev! Där kommer info om vilka fantastiska erbjudanden på möbler som kommer dyka upp under veckan. Vare sig du letar efter stoppade stolar, pinnstolar eller kanske barstolar så kommer det att finnas fantastiska erbjudanden för dig under Black friday-veckan. Söker du ett runt matbord eller kanske ett stort bord som rymmer hela släkten så har du hittat rätt. Hos Rum21 kan du handla matmöbler från kända designers och varumärken online.