Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Kampanjer/Black Week | Textil & mattor

Black Week | Textil & mattor

Under hela Black Week och Black Friday kan vi på Rum21 erbjuda fantastiska deals på textilier och mattor från mängder av premiumvarumärken.
Visar 944 produkter
Stäng meny
HayI webblager
Black Week
-17%
Peas Matta 200x300 cm, Soft Grey
7 604 krJämf. pris9 128 kr

InnehållErbjudande på textilier & mattor | Black Week på Rum21

Sovrumstextil såsom lakan, örngott, påslakan och överkast hittar du online hos Rum21.se under Black Friday och hela Black Week. Erbjudanden hela veckan för all textil i både sovrum och vardagsrum. Prydnadskuddar och soffkuddar, filtar och plädar - all textil du kan tänkas vilja inreda med. Prydnadskuddar och överkast på sängen både ser trevligt ut och är mysigt, i soffan är det både trendigt, mysigt och fint med ullplädar och stora filtar. Vi har även textil för barnrummet - barnfiltar, bäddset för barn och prydnadskuddar som passar.

Plastmattor, ullmattor, rya eller viskosmattor - hos Rum21 finns mattor för alla rum. Passar en grå matta bäst eller kanske en randig matta? Spana in hela sortimentet och hitta din favoritmatta här. Här kan du både hitta en stor matta till vardagsrummet, en liten badrumsmatta eller en gångmatta till hallen. Sovrumsmattor är ofta stora och mjuka medan köksmattan kanske är en trasmatta eller praktisk plastmatta.