Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Sustainable choices / FDB Möbler

FDB Møbler siktar på att vara Danmarks mest ansvarsfulla möbelföretag – det är grunden och utgångspunkten för allt de gör. Deras övergripande mål är att se allt från den minsta pallen till den största hörnsoffan kvalificera sig till den nordiska Svanenmärkningen. FDB Møblers historia går stolt tillbaka till 1942, och de ser det som deras ansvar att se till att deras barnbarns barn får höra deras historia i en värld som fortfarande är välsignad av sol, vind och vatten.
FDB MøblerI webblager
J52G Gungstol, Svart
9 999 kr
Visar 124 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Ek
Lila
Röd
Transparent
Vit
Pris
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr

"Allt vi producerar i trä är FSC-certifierat® (FSC-C164841), precis som att alla våra textilier bär OEKO-TEX-märkningen"

FDB MøblerI webblager
M14 Dyna Antracit, Till M13 Sammen Bänk
889 kr

Svanenmärkta möbler

20 produkter i FDBs produktkatalog har den prestigefyllda Svanenmärkningen. Det innebär att de har klarat en mängd kriterier och upprätthåller en miljöstandard värdig en av de tuffaste miljömärkningarna. Svanenmärkta möbler är än så länge tyvärr relativt ovanligt så FDB Møbler ligger i framkant inom sin bransch.

Hållbar för generationer

Den genomsnittliga livslängden för FDB Møblers produkter är minst 30 år, även om de ofta håller ännu längre. Detta kräver ett hållbart tänkesätt förankrat i en grund av enkel, tidlös design. Allt de producerar är tänkt att hålla i generationer. Om du är den första ägaren till en FDBmöbel är det osannolikt att du blir dess slutanvändare.

Prisvärd kvalitet och livslång design

En grundsats i FDB Møblers filosofi är att god kvalitet ska vara tillgänglig för alla. Design med avsikten att vara med dig hela livet! Allt från FDB Møbler designas för att hålla livet ut och deras designkoncept lyder: "ingen överflödig utsmyckning för att minska skönheten i enkelheten, ingen trendighet som förringar sann tidlöshet." Kort sagt, 100% ärlig design och gediget hantverk. Bakom varje produkt finns en tanke att skapa värde för människor, nu och i framtiden.