Nyheter
Belysning

Sustainable choices / FDB Möbler

FDB Møbler siktar på att vara Danmarks mest ansvarsfulla möbelföretag – det är grunden och utgångspunkten för allt de gör. Deras övergripande mål är att se allt från den minsta pallen till den största hörnsoffan kvalificera sig till den nordiska Svanenmärkningen. FDB Møblers historia går stolt tillbaka till 1942, och de ser det som deras ansvar att se till att deras barnbarns barn får höra deras historia i en värld som fortfarande är välsignad av sol, vind och vatten.
FDB MøblerI webblager
Kampanj
J83B Bänk, Svartmålad / Sits Natur
7 763 krREK8 699 kr
Visar 131 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grå
Ek
Rosa
Röd
Stål
Teak
Transparent
Vit
Pris
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
FDB MøblerI webblager
Kampanj
Ny!
U4 Hiti Bordslampa, Svart Ek/Opalvit
2 399 krREK3 999 kr

"Allt vi producerar i trä är FSC-certifierat® (FSC-C164841), precis som att alla våra textilier bär OEKO-TEX-märkningen"

Svanenmärkta möbler

20 produkter i FDBs produktkatalog har den prestigefyllda Svanenmärkningen. Det innebär att de har klarat en mängd kriterier och upprätthåller en miljöstandard värdig en av de tuffaste miljömärkningarna. Svanenmärkta möbler är än så länge tyvärr relativt ovanligt så FDB Møbler ligger i framkant inom sin bransch.

Hållbar för generationer

Den genomsnittliga livslängden för FDB Møblers produkter är minst 30 år, även om de ofta håller ännu längre. Detta kräver ett hållbart tänkesätt förankrat i en grund av enkel, tidlös design. Allt de producerar är tänkt att hålla i generationer. Om du är den första ägaren till en FDBmöbel är det osannolikt att du blir dess slutanvändare.

Prisvärd kvalitet och livslång design

En grundsats i FDB Møblers filosofi är att god kvalitet ska vara tillgänglig för alla. Design med avsikten att vara med dig hela livet! Allt från FDB Møbler designas för att hålla livet ut och deras designkoncept lyder: "ingen överflödig utsmyckning för att minska skönheten i enkelheten, ingen trendighet som förringar sann tidlöshet." Kort sagt, 100% ärlig design och gediget hantverk. Bakom varje produkt finns en tanke att skapa värde för människor, nu och i framtiden.

Belysning Möbler Jul Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer