Nyheter
Belysning

Sustainable choices / Vipp

För Vipp betyder hållbarhet en lång livslängd och möjlighet att reparera produkten istället för att kassera. Sedan 1939 har varje ny Vipp-produkt fötts ur samma dröm: att tillverka hållbara verktyg för vardagen. Varje design är gjord med stor stor hänsyn till livslängd och slutligt ekologiskt fotavtryck. Vipps portfölj består av klassiska produkter som har har funnits i årtionden och nyheter som ännu inte har skrivit historia, men de har alla en gemensam nämnare vilken är reparerbar design av högkvalitativa material som klarar tidens tand och står över trender. Alla Vipp-produkter är testade enligt europeisk miljöstandard.
Visar 192 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Röd
Vit
Gul
Pris
400 kr
3 000 kr
22 000 kr
VippI webblager
18 Open Top Sopkorg 22 L, Svart / Polerat Stål
3 195 kr
Reparera mera!

"Vi uppmanar våra kunder att ta väl hand om sina Vipp-produkter, vi erbjuder reservdelar vid reparationer och

baserat på en produkts hela livscykel minskar det ekologiska fotavtrycket ju längre du använder produkten."

VippI webblager
525 Golvlampa
4 796 kr
A++
VippI webblager
Reservdel Till Vipp 9 Tvålpump
249 kr

Vipps designfilosofi

Att tillverka produkter av hög kvalitet med lång livslängd har varit Vipps designfilosofi i många år. Miljöpåverkan per användning är mycket högre mindre om du behåller en produkt i årtionden jämfört med bara en säsong eller två. Papperskorgen, Vipps mest kända produkt, är utformad med lång livslängd i åtanke, den monteras för hand och testas av ett team med utbildade specialister innan den distribueras till marknaden. Vipp lämnar 10 års garanti på alla pedalhinkar, och alla komponenter kan ersättas med reservdelar.

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer