Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

La Lollo Golvlampa, Silver

La Lollo Golvlampa, Silver

8 844 kr
Vi presenterar den magnifika golvlampan La Lollo från SLAMP, en fantastisk hyllning till 1950-talets förtrollande era.
Leveranstid:  4-6 veckor
Finns varan i butik?

La Lollo Golvlampa

8 844 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Den här lampan är designad av den begåvade Lorenza Bozzoli och ingår i den prestigefyllda La Lollo-kollektionen, som fängslar hjärtan med sin tidlösa skönhet och anmärkningsvärda hantverksskicklighet.

Golvlampan har en räfflad glaseffekt som skickligt åstadkommits med hjälp av SLAMPs teknopolymerer Lentiflex® och Cristalflex®. Dessa utsökta material är kallbearbetade och minutiöst handgjutna, vilket resulterar i en statuesk och elegant lampa som utstrålar både mångsidighet och briljans. Varje kurva och kontur är omsorgsfullt utformad för att skapa ett iögonfallande mästerverk.

Steelflex®-ringarna med vertikala dekorativa graveringar ger den här exceptionella lampan en dynamisk touch av elegans. Dessa ringar ger lampan rörelse och balans och förstärker dess estetiska drag. La Lollo-golvlampan är utrustad med tre ljuskällor och ger dig möjlighet att anpassa färgtemperaturen efter din smak, medan intensiteten enkelt kan regleras med hjälp av golvdimmern som är ansluten till den polerade stålbasen.

Tillverkad i Italien. Design av Lorenza Bozzoli.

Bra att veta om La Lollo golvlampa


- Tillverkad i Italien.
- Igenkännbar, unik design.
- Lättviktig lyx.
- Dammfri, antistatisk behandling.
- Design av Lorenza Bozzoli.
- Utan lim eller skruvar.
- UV- och värmebeständig.
- För mer information ladda ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
SLAMP är ett italienskt lampvarumärke som grundades 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombination av banbrytande teknik och konstnärlig design har de skapat unika och inspirerande lampor. Företaget har vunnit internationella priser och blivit omtyckt av designers och designälskare världen över. Huvudkontoret och produktionen är baserade i Rom.