Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

La Lollo Ljuskrona Large, Gradient

La Lollo Ljuskrona Large, Gradient

17 890 kr
Vi presenterar den fascinerande La Lollo ljuskrona från SLAMP, ett fängslande mästerverk som är en hyllning till det glamorösa 50-talet.
Leveranstid:  4-6 veckor
Finns varan i butik?

La Lollo Ljuskrona Large

17 890 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

La Lollo är tillverkad med yttersta konstnärlighet och består av en serie teknopolymercylindrar som utstrålar modern charm genom sin prismatiska metallisering och sina slående geometriska mönster. Dessa utsökta element växlar vackert runt en strålande, upplyst ring och ger ett förtrollande sken.

Låt dig hänföras av den tidlösa charmen hos La Lollo ljuskrona från SLAMP, där vintage charm möter modern design. Ge ditt hem ett lyft med denna utsökta lampa som fångar essensen av en epok samtidigt som den får en modern twist. Upplev magin och förvandla din omgivning till en fängslande oas av stil och glamour.

Tillverkad i Italien. Design av Lorenza Bozzoli.

Bra att veta om La Lollo ljuskrona


- Tillverkad i Italien.
- Igenkännbar, unik design.
- Lättviktig lyx.
- Dammfri, antistatisk behandling.
- Design av Lorenza Bozzoli.
- Utan lim eller skruvar.
- UV- och värmebeständig.
- För mer information ladda ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
SLAMP är ett italienskt lampvarumärke som grundades 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombination av banbrytande teknik och konstnärlig design har de skapat unika och inspirerande lampor. Företaget har vunnit internationella priser och blivit omtyckt av designers och designälskare världen över. Huvudkontoret och produktionen är baserade i Rom.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer