Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

La Vie Vägg-/Taklampa 50 cm, Multiblue

La Vie Vägg-/Taklampa 50 cm, Multiblue

4 090 kr
Vi presenterar den fängslande La Vie vägg- och taklampa från SLAMP, som är inspirerad av den vördade symbologin av livets blomma, som symboliserar de oändliga konfigurationer av material som sträcker sig från atomer till galaxer i universum.
Leveranstid:  4-6 veckor
Finns varan i butik?

La Vie Vägg-/Taklampa

4 090 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Med sina livliga färgkombinationer framkallar den här lampan en känsla av förnyelse och vitalitet och ger din omgivning en livlig atmosfär. Det magnetiska systemet säkerställer enkel installation och underhåll, vilket gör det enkelt att njuta av La Vie's skönhet. Dess multiangulära design möjliggör mångsidig användning, sömlöst passande som tak- och väggarmatur och anpassar sig till dina specifika behov och preferenser.

Design av Adriano Rachele.

Bra att veta om La Vie Vägg-/Taklampa


- Tillverkad i Italien.
- Igenkännbar, unik design.
- Lättviktig lyx.
- Dammfri, antistatisk behandling.
- Design av Adriano Rachele.
- Utan lim eller skruvar.
- UV- och värmebeständig.
- För mer information ladda ned PDF.

Hur bör du ta hand om Vägg-/Taklampan?


- Tack vare det patenterade LED Magnetic-systemet kan armaturen tas bort med ett enkelt klick, även när lampan redan är installerad, vilket gör att den kan tvättas i duschen.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
SLAMP är ett italienskt lampvarumärke som grundades 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombination av banbrytande teknik och konstnärlig design har de skapat unika och inspirerande lampor. Företaget har vunnit internationella priser och blivit omtyckt av designers och designälskare världen över. Huvudkontoret och produktionen är baserade i Rom.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer