product
variable_121735Lamino Set Fåtölj + Pall Fårskinn/Ek, Saharahttps://www.rum21.se/lamino-set-fatolj-pall-farskinn-ek?selectedPartNo=129939https://az666937.vo.msecnd.net/67/b26f4186-6429-4740-9720-662e152d9317OutOfStock17991SEK/mobler/mobler/fatoljer-sittpuffar/mobler/fatoljer-sittpuffar/fatoljerSwedese<p>Lamino set fåtölj + pall från Swedese, formgiven av Yngve Ekström.<br />Fåtöljen är en av våra mest omtyckta designklassiker och utsågs till århundradets svenska möbel av tidningen Sköna Hems läsare. Fåtöljen och pallen har en stomme av skiktlimmat och formpressat fanér i ek och klädsel i årskinn.<br /><span style="text-decoration: underline;"><br />Tänk på:</span><br />- Fårskinn är ett material där naturliga skillnader förekommer, det gäller framförallt lockarna som kan ha olika utseende och nyans. Därav blir två fåtöljer aldrig exakt likadana.</p>19990

Lamino Set Fåtölj + Pall Fårskinn/Ek, Sahara

17 991 kr19 990 kr
Lamino, en av Swedeses mest omtyckta designklassiker formgiven av Yngve Ekström, i set med fåtölj och fotpall med stomme av skiktlimmad och formpressat ekfanér klätt i fårskinn.
Leveranstid: 6-8 veckor (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Lamino set fåtölj + pall från Swedese, formgiven av Yngve Ekström.
Fåtöljen är en av våra mest omtyckta designklassiker och utsågs till århundradets svenska möbel av tidningen Sköna Hems läsare. Fåtöljen och pallen har en stomme av skiktlimmat och formpressat fanér i ek och klädsel i årskinn.

Tänk på:

- Fårskinn är ett material där naturliga skillnader förekommer, det gäller framförallt lockarna som kan ha olika utseende och nyans. Därav blir två fåtöljer aldrig exakt likadana.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.