Nyheter
Belysning
Lampe Gras N°204 L40 SW Vägglampa, Svart

Lampe Gras N°204 L40 SW Vägglampa, Svart

3 039 kr
Lampe Gras N°204 L40 SW är en vägglampa från DCWéditions med justerbar design och pivot för enkel hantering.
Leveranstid:  4-6 veckor
Finns varan i butik?

Lampe Gras N°204 L40 SW Vägglampa

3 039 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Vi presenterar den anmärkningsvärt mångsidiga Lampe Gras N°204 L40 SW. Denna utmärkande vägglampa från DCWéditions har designats av Bernard-Albin Gras och har en elegant vintage-industriell look. Det som utmärker lampan är den förlängda svängbara armen som ger ett större rörelseomfång och därmed lyser upp de svåråtkomliga hörnen i rummet. Lampans skärm är skickligt utformad för att styra ljusets riktning, så oavsett om du läser i sängen eller arbetar vid skrivbordet kommer ljuset att vara precis där du behöver det. Den lättåtkomliga strömbrytaren som är inbyggd i designen gör dessutom att det bara krävs en snabb knapptryckning för att tända eller släcka lampan.

Design av Bernard-Albin Gras.

Bra att veta om Lampe Gras N°204 L40 SW vägglampa


- Lampe Gras N°204 L40 SW uppskattas för den justerbara designen.
- Lampe Gras N°204 L40 SW är också omtyckt för strömbrytaren.
- Ingår i serien Lampe Gras by DCWéditions..
- Design av Bernard-Albin Gras.
- Ljuskälla ingår inte.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
DCWéditions grundades 2008 av Philippe Cazer and Frédéric Winkler. Tillsammans ville de skapa ett varumärke som samlade ikoniska objekt under ett och samma tak. Ett varumärke som förenade objekt från dåtid och nutid som delade samma designethos: En en ärlig enkelhet som håller i generationer. Sedan dess harDCWéditions adderat fler och fler formgivare och deras verk till deras katalog och de kan idag stoltsera med ikoniska objekt från Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost och Jacques Biny.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer