Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Lanterna 22 Pendel Liten, Svart

2 580 kr
Pendel från Petite Friture. Pendeln har en kontrasterande formgivning med en enkel struktur perfekt för designälskaren och en guldig insida med ett reflekterande ljus och en varm känsla för att skapa en mysig atmosfär.
Leveranstid:  3-4 veckor
Finns varan i butik?

Lanterna Pendel

2 580 kr

Välj rätt ljuskälla

Att välja rätt ljuskälla till din lampa kan vara lika klurigt om inte klurigare än att bestämma sig för vilken typ av lampa som passar i sitt hem. Vi har satt ihop en enkel guide som vägleder dig genom Lumens och Kelvins.

Läs guiden här!
Fri frakt över 599kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Lanterna pendel från Petite Friture med en kontrasterande formgivning med en enkel struktur perfekt för designälskaren. Den har en guldig insida med ett reflekterande ljus och en varm känsla för att skapa en mysig atmosfär. Smälter elegant in i olika inredningsstilar.

Tillverkad i Portugal. Design av Sam Baron. Originaldesign från år 2014.

Bra att veta om Lanterna pendel


- Lanterna uppskattas för den eleganta designen.
- Lanterna är också omtyckt för det reflekterande ljuset.
- Pendeln finns i olika färgval.
- Pendeln finns i olika storlekar.
- Tillverkad i Portugal.
- Ingår i serien Lanterna.
- Ljuskälla ingår inte.
Egenskaper

Om varumärket
Petite Friture är ett designföretag som skapades 2009. Viljan att främja unga talanger föddes och att utveckla objekt, belysning och små möbler som skapar en unik känsla. Resultatet är eleganta och tillgängliga objekt med ett enkelt formspråk som berättar en historia; vackra ting som förstår vårt dagliga liv och som låter oss njuta av det. Petite Friture’s pastelliga porslin i emaljerad terrakotta är en liten del av deras vackra sortiment som ger oss ett måste-ha-begär.
Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer