product
variable_193845Loop Stand Bord 180 cm, Svarthttps://www.rum21.se/loop-stand-bord-180-cm?selectedPartNo=1002264https://az666937.vo.msecnd.net/67/946b8b8b-f77f-4a00-9dd1-a2b8cb4e12fbInStock6859SEK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/matbordHayLoop Stand är ett snyggt och mångsidigt bord från Hay som passar utmärkt att använda som matbord eller skrivbord/arbetsbord. Bordsbenen som ger Loop Stand dess speciella karaktär består av två trebenta stativ i lackerat stål som monteras efter anvisning. De finns i tre olika utföranden: Vitt (Laminat), Grått(Linoleum), Svart(Linoleum).<br />För underhåll se nedan.<br /> <ul> <li> <p><strong>Linoleum<br /><br /></strong></p> <ul> <li>Vi rekommenderar Riisfort Linoleums Care, Rengöringsmedel för ett bra skydd mot smuts och fläckar </li> <li>Annars använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Torka av tvålrester med torr trasa direkt. Om ytan blivit repad eller matt använd lämpligt rengöringsmedel just för linoleum.</li> <li>Fläckar kan tas bort varsamt med Vit Spirit (Mineral Spirit) eller med en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten eller linoleumrengöringsmedel. Torka torrt efter. Undvik alkaliska rengöringsmedel.</li> </ul> <p> </p> <p><strong>Laminat</strong></p> <ul> <li>Använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel.</li> <li>Fläckar kan tas bort varsamt med ammoniak för hemmabruk samt en ren fuktig trasa eller en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten. Använd aldrig mirakelsvampen torr. Torka av direkt med en torr och ren trasa.</li> <li>Undvik medel eller svampar som har en skrubbande effekt då de kan repa bordet.</li> </ul> </li> </ul>6859

Utvalda mattor - 15% rabatt >>

Loop Stand Bord 180 cm, Svart

6 859 kr
Loop Stand är ett bord från Hay, formgivet av Leif Jørgensen som delar samma visuella uttryck som garderobsstativet med de karakteristiska trebenta bockarna som sedan är fästa på bordsskivan med skruvar.
I lager:  Skickas omgående
Öppet köp i 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice

Produktinformation

Loop Stand är ett snyggt och mångsidigt bord från Hay som passar utmärkt att använda som matbord eller skrivbord/arbetsbord. Bordsbenen som ger Loop Stand dess speciella karaktär består av två trebenta stativ i lackerat stål som monteras efter anvisning. De finns i tre olika utföranden: Vitt (Laminat), Grått(Linoleum), Svart(Linoleum).
För underhåll se nedan.
 • Linoleum

  • Vi rekommenderar Riisfort Linoleums Care, Rengöringsmedel för ett bra skydd mot smuts och fläckar 
  • Annars använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Torka av tvålrester med torr trasa direkt. Om ytan blivit repad eller matt använd lämpligt rengöringsmedel just för linoleum.
  • Fläckar kan tas bort varsamt med Vit Spirit (Mineral Spirit) eller med en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten eller linoleumrengöringsmedel. Torka torrt efter. Undvik alkaliska rengöringsmedel.

   

  Laminat

  • Använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel.
  • Fläckar kan tas bort varsamt med ammoniak för hemmabruk samt en ren fuktig trasa eller en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten. Använd aldrig mirakelsvampen torr. Torka av direkt med en torr och ren trasa.
  • Undvik medel eller svampar som har en skrubbande effekt då de kan repa bordet.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.