Nyheter
Belysning
Matin Floor Lamp 500 White

Matin Floor Lamp 500 White

4 971 kr
REK6 099 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris4 947 kr
Matin golvlampa från HAY kombinerar med sin lekfulla design visuell finess med fysisk robusthet och förtjänar bästa placering i alla moderna hem.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Matin Golvlampa

4 971 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Matin golvlampa från HAY kombinerar med sin lekfulla design visuell finess med fysisk robusthet och förtjänar bästa placering i alla moderna hem. Dess högblanka stomme och svarta detaljer ger en tidlös känsla medan den plisserade lampskärmen i bomull blir en effektfull kontrast och ger ett mjukt och behagligt ljus. Ljusstyrkan justeras enkelt efter dina behov, tack vare stegdimmerfunktionen. Matin blir garanterat en snygg inredningsdetalj som lyser upp ditt rum på så många sätt!

Design av Inga Sempé.

Bra att veta om Matin golvlampa


- Välj mellan olika färger.
- Är även tillgänglig som bordslampa och vägglampa.
- Plisserad lampskärm i bomull.
- Finns även som en Vägg-/Taklampa.
- Ingår i serien Matin.
- Design av Inga Sempé.
- För mer information ladda ned PDF.


Golvlampans tekniska egenskaper:


- Bredd: 500 mm.
- Höjd: 1290 mm.
- Längd: 500 mm.
- Sladdlängd: 2700 mm.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
HAY grundades år 2002 av Rolf och Mette Hay. Varumärket grundades ur en ambition att skapa möbler för en modern livsstil, genom en sofistikerad och hållbar produktion. Paret Hay ville lyfta statusen för dansk möbeldesign till det den en gång varit under sin storhetstid på 1950- och 1960-talet, fast med ett sammanhang som passar i det moderna samhället. Idag samarbetar HAY med nya talanger och etablerade formgivare med ett fokus: att skapa design med god kvalitet, till ett bra pris.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer