Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler
Katt som tänder en lampaHär var det tomt
Utforska vårt sortiment
NyheterVarumärkenFormgivareKampanjerInspirationPresentkort

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Möbler/Utemöbler/Parasoller

Parasoller

BrafabI webblager
Reggio Träparasoll 3m, Natur
2 990 kr
Visar 19 produkter
Beige
Svart
Blå
Grön
Grå
Multi
Natur
Pris
148 kr
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
House DoctorI webblager
Umbra Parasoll 200x230 cm, Sand
2 989 kr

InnehållUtomhustextilier som gör skillnad

Även vad gäller möblemanget utomhus så är de små detaljerna direkt avgörande. Ett parasoll som skyddar mot den stekande solen, vackra ljuslyktor som lyser upp sommarkvällen, sköna dynor att sitta på och andra små saker som gör att du vill spendera tid i trädgården. Med rätt tillbehör för trädgård och utemöbler skapar du ett rum utomhus. Du kommer uppskatta det hela sommaren, ja, till och med i januari då du börjar längta till nästa sommar.

Parasoller

Solen är fantastisk men ibland kan det bli för mycket av det goda och skönt att komma in under skuggan. Ett parasoll är både stort, snyggt och ger skugga där du vill ha den. Hos Rum21 hittar du parasoller och tillbehör från Skagerak m.fl. som kommer ge dig det ultimata skyddet från solen strålar. 

Våra produkter och varumärken

Vi kan stolt presentera produkter från märken som Röshult, Eva Solo, Skagerak och många fler. Sammantaget gör de allt du kan tänkas behöva för att göra det ombonat i och omkring dina utomhusmöbler. Titta igenom sortimentet, hitta just det du behöver och beställ direkt på nätet.