Nyheter
Belysning
Mousqueton Portable Brushed stainless steel

Mousqueton Portable Brushed stainless steel

1 727 kr
REK2 449 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris1 713 kr
Mousqueton är en multifunktionell portabel bordslampa, designad av Inga Sempé för HAY, med flera smarta funktioner integrerade i designen.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Mousqueton Portabel Bordslampa

1 727 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Mousqueton är en multifunktionell portabel bordslampa, designad av Inga Sempé för HAY, med flera smarta funktioner integrerade i designen. De tekniska elementen är utformade som smakfulla inslag i designen, exempelvis en karbinhake upptill för upphängning och ett utrymme i skärmen som gör det möjligt att balansera lampan på till exempel en pinne. Med sin moderna estetik och väderbeständiga yttre är Mousqueton idealisk för både inomhus- och utomhusbruk. Perfekt för dig som vill ha en mångsidig och funktionell bordslampa som sticker ut ur mängden.

Design av Inga Sempé.

Bra att veta om bordslampan


- Stegdimmer med touch.
- Erbjuds i flera färger.
- Karbinhake för enkel upphängning.
- Portabel, vädertålig design.
- Design av Inga Sempé.
- IP-klassificering: IP44.
- För inomhus- och utomhusbruk.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
HAY grundades år 2002 av Rolf och Mette Hay. Varumärket grundades ur en ambition att skapa möbler för en modern livsstil, genom en sofistikerad och hållbar produktion. Paret Hay ville lyfta statusen för dansk möbeldesign till det den en gång varit under sin storhetstid på 1950- och 1960-talet, fast med ett sammanhang som passar i det moderna samhället. Idag samarbetar HAY med nya talanger och etablerade formgivare med ett fokus: att skapa design med god kvalitet, till ett bra pris.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer