Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

ao Pendel Ø47 cm, Vit

2 350 krREK4 699 kr
Pendel från Hay.
I lager
Finns varan i butik?

Pao Pendel 47 cm

2 350 kr

10-35 % rabatt på belysning

Hitta din nästa lysande designikon hos oss på Rum21. Oavsett om du gillar sprudlande färger eller neutrala kulörer har vi en lampa för dig och ditt hem. Fram till och med den 2/10 erbjuder vi 10-35 % rabatt på lampor från ikoniska varumärken.

Till erbjudandet
Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Pao pendel från Hay med en japansk design med en vacker, elegant enkelhet. Pendeln har en utbytbar, dimbar LED-lampa med en retrosockel för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus och en skärm i pressat stål med högglansig finish och en flätad sladd i textil.

Formgiven av Naoto Fukasawa.

Bra att veta om Pao pendel


- Pendeln kommer i olika färger.
- Pendeln kommer i olika storlekar.
- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.
- Uppskattas för den enkla estetiken.
- För mer information ladda ned PDF.

Prishistorik

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan kampanjen började är 3759 kr

Egenskaper

Om varumärket
HAY grundades år 2002 av Rolf och Mette Hay. Varumärket grundades ur en ambition att skapa möbler för en modern livsstil, genom en sofistikerad och hållbar produktion. Paret Hay ville lyfta statusen för dansk möbeldesign till det den en gång varit under sin storhetstid på 1950- och 1960-talet, fast med ett sammanhang som passar i det moderna samhället. Idag samarbetar HAY med nya talanger och etablerade formgivare med ett fokus: att skapa design med god kvalitet, till ett bra pris.
Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer