Nyheter
Belysning
Pastis Matbord Ø90, Svart

Pastis Matbord Ø90, Svart

9 999 kr
Pastis matbord från Hay med fransk inspiration och högkvalitativ design som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger och storlekar.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Pastis Matbord Ø90 cm

9 999 kr

Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet till och med 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformation

Pastis matbord från Hay med fransk inspiration och högkvalitativ design som harmoniskt smälter in i hemmet. Välj mellan olika färger och storlekar. Stadig, genomtänkt konstruktion med en rund bordsskiva i plywood och fanér med fyra mjukt kurvade ben.

Design av Julien Renault.

Bra att veta om Pastis matbord


- Designer är Julien Renault.
- Gjort av plywood och lackad fanér.
- Matbordet finns i olika olika färger.
- Matbordet finns i olika storlekar.
- Ingår i serien Pastis.
- Bordet passar bra med Pastis stol från Hay.
- Höjd: 740 mm.
- Diameter: 900 mm.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
HAY grundades år 2002 av Rolf och Mette Hay. Varumärket grundades ur en ambition att skapa möbler för en modern livsstil, genom en sofistikerad och hållbar produktion. Paret Hay ville lyfta statusen för dansk möbeldesign till det den en gång varit under sin storhetstid på 1950- och 1960-talet, fast med ett sammanhang som passar i det moderna samhället. Idag samarbetar HAY med nya talanger och etablerade formgivare med ett fokus: att skapa design med god kvalitet, till ett bra pris.
Belysning Möbler Jul Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer